folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İlgi Çekici Siyasi Mesajlı Resimler :)

İlgi Çekici Siyasi Mesajlı Resimler :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    hehe akses kızı süpermiş :) napalım hacılar bu insanlar aziz abimin(nesin) dediği gibi ise.Cahillik dicem ama demiyom şimdi akp liler rene ye ispiyonlar.

www.atsizcilar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

lütfen artık baş örtüsü ile şu parti iyi bu parti iyi olayını bir tarafa bırakalım böyle provekelere gelmeyelim bunlar cahil olan insanlarımızın dini duyguları ile oynamaktan başka bir şey değil bunları bir köşeye bırakıp eğitimde öğretimde gencleri daha iyi nasıl eğitebiliriz gibi düsüncelere akıl yoralım cünkü hiç iyi yerlere gitmiyor türk gençliği bu olaylar türkiyeyi dahada geriye atıyor ama siz hala ısrarla bunu devam ettriyorsunuz  ve ben bir türk genci olarak  artık sürekli aynı şeyleri görmekten sıkıldım.

bence bunlarla uğrasmak yerine Atatürk'ün bu güzel lafı "muasır medeniyetler seviyesininde üstüne çıkmak " işte bunun için uğrasmalıyız bence..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ya abi ne kadar anlayışsız bi toplumuz biz ya resmen türbanı islamik bi simghe olarak görüyoruz ve yasaklıyoruz  lan size pantolon giymeyi yasaklasalar ne yaparsınız lan bence ikiside aynı şey boş boş konuşuyorsunuz bence.

akp şu ana kadar türkiyede iktidare gelmiş  en iyi parti... 

bunu inkar edeme4zsiniz şu ana kadar yapılanları hangi parti yaptı daha önce gözünüzü açında 

ulaşamadığınız eti mundaar demek yarine o etten kendinize pay çıkarmayı hedefleyin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------

ya abi ne kadar anlayışsız bi toplumuz biz ya resmen türbanı islamik bi simghe olarak görüyoruz ve yasaklıyoruz  lan size pantolon giymeyi yasaklasalar ne yaparsınız lan bence ikiside aynı şey boş boş konuşuyorsunuz bence.

bunu inkar edeme4zsiniz şu ana kadar yapılanları hangi parti yaptı daha önce gözünüzü açında 

ulaşamadığınız eti mundaar demek yarine o etten kendinize pay çıkarmayı hedefleyin. 

Hocam daha önceki mesajlarımda belirttim, böyle mesajlar yazmayın diye, sözler sussun resimler konuşsun. Tartışmasını yapmak bile istemiyorum hala çok iyi bir iktidar var diyorsan sana diyeceğim tek şey "o duygularını bu toplumda fazla belirtme, ısrarla yoksul bırak, sadaka ver anlayışı mevcut" olacaktır.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:

ya abi ne kadar anlayışsız bi toplumuz biz ya resmen türbanı islamik bi simghe olarak görüyoruz ve yasaklıyoruz lan size pantolon giymeyi yasaklasalar ne yaparsınız lan bence ikiside aynı şey boş boş konuşuyorsunuz bence.

akp şu ana kadar türkiyede iktidare gelmiş en iyi parti...

bunu inkar edeme4zsiniz şu ana kadar yapılanları hangi parti yaptı daha önce gözünüzü açında

ulaşamadığınız eti mundaar demek yarine o etten kendinize pay çıkarmayı hedefleyin.

Oh be ağzından bal damlıyor kardeşim..

Şimdi ben sizin tabirinizle ampüle oy vermeyene benimki girsin desem herkes üstüme gelecek.

Ama akp yi savunmuyorum.Burada bu konuları konuşmak suç olmuş artık..Biraz insanların düşüncelerine saygılı olun lütfen.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:

1 denede ben koyam :D

img245/731/imagesdsfsdghxe8.jpg

Görünmüyor.

Edit:görünmüyordu 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ee bunlar % 47 yi azaltıyormu yani? ozaman % kaç?

hadi olsun olsun % 10 yani bir baraj seviyesi azalsın o halde % 37 olur ki yine tek başına demektir bu:)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek

"http://photos-f.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v141/68/103/599595052/n599595052_147429_5034.jpg"%20grafik%20dosyası%20hatalı%20olduğu%20için%20gösterilemiyor.

hehehe!!! çok komik olmuş. :))) Bunu herkese yollamak lazım. eline sağlık ontedi.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    siyanojen bunu yazdı:

Hocam daha önceki mesajlarımda belirttim, böyle mesajlar yazmayın diye, sözler sussun resimler konuşsun. Tartışmasını yapmak bile istemiyorum hala çok iyi bir iktidar var diyorsan sana diyeceğim tek şey "o duygularını bu toplumda fazla belirtme, ısrarla yoksul bırak, sadaka ver anlayışı mevcut" olacaktır.

ben birşey demedimki sadece ulaşamadığınız ete mundar demeyin  ondan yararlanın dedim anlayan anladı bence 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    siyanojen bunu yazdı:

ya abi ne kadar anlayışsız bi toplumuz biz ya resmen türbanı islamik bi simghe olarak görüyoruz ve yasaklıyoruz lan size pantolon giymeyi yasaklasalar ne yaparsınız lan bence ikiside aynı şey boş boş konuşuyorsunuz bence.

akp şu ana kadar türkiyede iktidare gelmiş en iyi parti...

bunu inkar edeme4zsiniz şu ana kadar yapılanları hangi parti yaptı daha önce gözünüzü açında

ulaşamadığınız eti mundaar demek yarine o etten kendinize pay çıkarmayı hedefleyin.

Oh be ağzından bal damlıyor kardeşim..

Şimdi ben sizin tabirinizle ampüle oy vermeyene benimki girsin desem herkes üstüme gelecek.

Ama akp yi savunmuyorum.Burada bu konuları konuşmak suç olmuş artık..Biraz insanların düşüncelerine saygılı olun lütfen.. 

ben sana akpye oy vermeyenin bi tarafına birşey mi girsin dedim?

sadece haksız yere boş işlerle uğraşmayın çağrısı yaptım o kadar  

Toplam Hit: 10871 Toplam Mesaj: 44