folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İlgi Çekici Siyasi Mesajlı Resimler :)

İlgi Çekici Siyasi Mesajlı Resimler :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    Hadi farklari bulalim :)

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    siyasi mesajlı demişin bi de akp ye saldıran desene şuna yanlı mesajlar bunlar çoğu da başbakanınızın ve cumhurbaşkanınızın din seçimini müslümanlıktan yana kullanmasından dolayı sence biraz aşağılık bir olay değil mi?

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------
    siyasi mesajlı demişin bi de akp ye saldıran desene şuna yanlı mesajlar bunlar çoğu da başbakanınızın ve cumhurbaşkanınızın din seçimini müslümanlıktan yana kullanmasından dolayı sence biraz aşağılık bir olay değil mi?
    siyasete din kari$tirilmaz :) Laik bi ulke burasi :|

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    siyanojen bunu yazdı:

ya abi ne kadar anlayışsız bi toplumuz biz ya resmen türbanı islamik bi simghe olarak görüyoruz ve yasaklıyoruz lan size pantolon giymeyi yasaklasalar ne yaparsınız lan bence ikiside aynı şey boş boş konuşuyorsunuz bence.

akp şu ana kadar türkiyede iktidare gelmiş en iyi parti...

bunu inkar edeme4zsiniz şu ana kadar yapılanları hangi parti yaptı daha önce gözünüzü açında

ulaşamadığınız eti mundaar demek yarine o etten kendinize pay çıkarmayı hedefleyin.

Oh be ağzından bal damlıyor kardeşim..

Şimdi ben sizin tabirinizle ampüle oy vermeyene benimki girsin desem herkes üstüme gelecek.

Ama akp yi savunmuyorum.Burada bu konuları konuşmak suç olmuş artık..Biraz insanların düşüncelerine saygılı olun lütfen..

ben sana akpye oy vermeyenin bi tarafına birşey mi girsin dedim?

sadece haksız yere boş işlerle uğraşmayın çağrısı yaptım o kadar

:) Hocam yanlış anladın.Ben akp ye oy vermeyenin bi tarafına birşey girsin demedim ki zaten.Demem de yani. Sana %100 katılıyorum.Birdaha oku istersen:)

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:

ya abi ne kadar anlayışsız bi toplumuz biz ya resmen türbanı islamik bi simghe olarak görüyoruz ve yasaklıyoruz lan size pantolon giymeyi yasaklasalar ne yaparsınız lan bence ikiside aynı şey boş boş konuşuyorsunuz bence.

bunu inkar edeme4zsiniz şu ana kadar yapılanları hangi parti yaptı daha önce gözünüzü açında

ulaşamadığınız eti mundaar demek yarine o etten kendinize pay çıkarmayı hedefleyin.

Dını,turbanı sıyası sımge halıne getıren bızler degıl senın cok ıyı dedıgın baskan ve onun hocası olacak erbakana sorecan.... sıyası sımge halıne getırenler onlar hanı cok ıyıler ya.... cuvaldızı kendıne batır ondan sora mıllete laf soyle... ama olmaz bu adamlar musluman dımı....  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iki tane karikatur e niye bu kadar tepki veriyorsunuz.

yok o partinin yok bu partinin karikaturu. 

dini istismar eden, laikligi istismar eden, ulkeyi istismar eden karikaturlere izin vermem.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    siyanojen bunu yazdı:
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    siyanojen bunu yazdı:

Oh be ağzından bal damlıyor kardeşim..

Şimdi ben sizin tabirinizle ampüle oy vermeyene benimki girsin desem herkes üstüme gelecek.

Ama akp yi savunmuyorum.Burada bu konuları konuşmak suç olmuş artık..Biraz insanların düşüncelerine saygılı olun lütfen..

ben sana akpye oy vermeyenin bi tarafına birşey mi girsin dedim?

sadece haksız yere boş işlerle uğraşmayın çağrısı yaptım o kadar

:) Hocam yanlış anladın.Ben akp ye oy vermeyenin bi tarafına birşey girsin demedim ki zaten.Demem de yani. Sana %100 katılıyorum.Birdaha oku istersen:)

tmm anladım o seniin tabirinmiş :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    egalix bunu yazdı:
    Hadi farklari bulalim :)

Hocam yaptığın işmi? Atatirkle karşılaştırdığın insana bak :| , lütfen dikkatli olalım, Atanın yanına bile yaklaşamaz o şahıs
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

olaya bak ya :) bebe konu acarken baslıga SİYASİ msj lar yazmıs sonra da SİYASETE cevirmeyin demiş :) her gün biraz daha rezilsin..görünüşe bakılırsa tek siyasi parti Akp diğerleri adam yerine konulmamış euheuhe :D

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:

olaya bak ya :) bebe konu acarken baslıga SİYASİ msj lar yazmıs sonra da SİYASETE cevirmeyin demiş :) her gün biraz daha rezilsin..görünüşe bakılırsa tek siyasi parti Akp diğerleri adam yerine konuşmamış euheuhe :D

Hocam bak şimdi, ya ben anlatamıyorum ya da kendinde bir problem var, kelimeler sussun resimler konuşsun dedim. Varsa elinde resimler koyarsın. Rezil olan ben değil, mesaja hemen muhalefet olmak için diğer konuları okumadan veya anlamadan atlayan sensin. Her zaman dedim, kişilere hakaret etmeyin, hele ben size etmediğim sürece siz bana hiç edemezsiniz.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 10859 Toplam Mesaj: 44