İlginç Bilgisayar Sorunu (Zamanım Az)
-
İlginç bilgisayar oyunu diye okudum ya la :S
-
BeyinAdam bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
hacı, ya floresan sıkıntısıysa?
ayrıca, senin monitörle aynımıdır verdiğin ilandaki katlar? aynı ise sıkıntı yok. ama farklı sie olmaz işte. kartlar aynı olupta floresan arızası varsa (ki genelde ekranda hiç görüntü olmaz. ama monitörü görmediğim için kesin konuşamıyorum.) gene işe yaramaz.
geçen elimde 19" wide acer lcd monitör vardı 2nci el, 80 liraya verdim valla.
sendeki power kartının önlü arkalı sağlam çözünürlükle resmini atabilirsen, yardımcı olmaya çalışayım. izmirdeyim, elden yardımcı olamıcam malesef :(
Aynen hocam. Satıcıyla konuştum dürüst satıcıydı derdimi dinledi kardeş büyük ihtimal floresan sıkıntılıdır, bendeki kartı alsan da işine yaramaz dedi. Ben de almadım .
Sonra gittim teknosaya falan monitör fiyatlarına baktım abi anasının fiyatına satıyolar böyle birşey olamaz, afedersin kıç kadar monitöre 250 lira çektiler ya la...
Hal böyle olunca gittim internet kafecideki monitörü aldım 19 inç lg, önce 100 lira çekti 90 verdim alıp çıktım. Kullanılmamış gibi birşey depodan çıkardı adam işte. Keşke sen monitörü satmadan önce bozulaydı da sendeki monitöre 90 vereydim :) Yabancıya gitmezdi.
@
yunusdogan yok hocam denedim hepsini lcd ekran göçmüş galiba. Zaten içini açtım, lcd tornavida izlerinden haşat oldu, çalışsa da çalışmaz bu saatten sonra :D Elimde işe yaramayan 19 inç wide samsung(casper logolu, üretici samsung) monitör var. Kargo ücretini karşılaması karşılığında işine yarayabilecek biri varsa göndereyim hacılar. Bir pm kadar uzaktayım.
yolla bana hocam. kargoyu karşılarım. tamirinide yaparım. maksat ekonomiye geri kazandıralım aleti :)
yollarım dersen pmle atayım adresimi.