folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder İlginç Bir Elektirik Üretme Metodu

İlginç Bir Elektirik Üretme Metodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaşlar http://www.metacafe.com/watch/412802/salt_power/ bu videoyu izkeyeniniz varmı orda kullanılan malzemler tam olarak ne bilen yada tahmşn eden varmı ve o şekilde üretilen elektiriğin devamlılığı ne kadar olur sizce?

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

ilginc.

ama üretilen elektrigin sürekli olacagini hic sanmiyorum. hemde hic.

malzemeleri bende merak ettim :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    videonun altında " I'll show you how to generate electricity using salt and a magnet "   yazıyo   tuz ve mıknatıslsa yapmış ... mantıklı gelmedi ama denicem...   mıknatıs bulur bulmaz...

valar morghulis ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Enteresan bi olay, Konuya Cevap yazdım kaybetmemek için. bi daha bakıcam.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    videoyu izlerken dikkat edin, çocuk çiviye teli sarıyor ve sonra tuzun içerisine çiviyi yerleştirirken tuzun arka tarafında bişey tutuyor çocuk. bize göre saqdaki tuza çiviyi yerleştirirken. iyi bakın. 00:13 te.Eqer böyle bişey olsaydı bzim millet çoktan evine bizim tuz gölünden kaçak elektrik çekmişti :)))

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam o kablonun boyu kısa ki

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

o ışık o kadar kararlı ve parlak yanamaz.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    adam tuzun altına plaka yerleştirmiş tuzlada üstünü kapatmış milleti kekliyo o derece ampul nasıl verir o ışığı motor patlıcak gibi ses çıkarıyo =) baya yüksek bi enerji var orda aşağıda adaptör var resmen :D

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tuzun üzerine döküldüğü kablo var asıl elektirik kablosu oradan geliyor :) ve sizde yiyosunuz mıknatısı kkoymus adam oraya milletin dikkatini oraya çekmeye çalışmışş. Masanın kenarından geçen turuncu renklı gibi kabloya dikkat asıL elektırık üreten getiren o :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    olayın gerçek oldugu kesin arkadaşlar elektirik bölümünde söleyen bi arkadaş dedi onaları hocaları derstemi ne anlatmış o yüzden muhalif olupta öleydi böleydi diecek arkadaşlar yormasınlar kendilerini

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

3 voltluk bir akım geçiyordur muhtemel. yanan ampul değil led :) çalışan motorda 3 volt yada 6 volt dc dir muhtemel.uzun süreli işe yararmı bilmiyorum.Benim hayalim Rüzgar tribünü ile aküye elektriği şarj ettikten sonra 12 voltu inverter ile 220 çevirmek ve ampul yakmak:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3487 Toplam Mesaj: 18