İlginç Bir Elektirik Üretme Metodu
-
Hiçmi fizik kanunlarını öğrenmediniz lisede?
adam ampul yerine motor takıyor ama çiviler milim oynamıyor yerinden? (masaya daha evvelden iki mıknatıs ile oyulmuş deliklerden faz ve nötr veriyor eleman bunuda tuz v.b. maddeler ile gizlemiş.) bukadarmı kolay inanıyor artık Türk milleti bunlara? :(
-
Bunu patates ve limonlada yapabiliosun ordaki kullanılan maddeyi tam olarak bilmiyorum ama nişasta diye bi ara duymuştum.Sürekliliği ise tabiki sınırsız değil ama ufak tür şeylerde uzun süre kullanabilirsin mesela 2 patates yerine 4 patetes koyup enerjisni artırabilirsin misal veriyorum.tabi bunu abartıpta evi manava çevirmemek lazım :D
-
bunu bilmem de sebze meyve ile enerji üretimi kanıtlı birşey gelecekte petrol metrol deil direk sebze meyve santrali bile kurulabilir
ama adam gibi içindeki enerjiyi performanslı şekilde çıkarmak lazım
misal bi gencin yaptığı soğan ve enerji içeceği ile bataryasının şarz etmesi vardı limon zaten süper bi elektrik kaynağı =)
-
bence ilizyon gösterisi bu.
-
BeyLer Hyr ilisyon faln yoq orda 2 tane MaDDe var 1. Tuz 2. BOR !!! Yada 2 SiDe Bor OlaBiliR Ama ilisyon faln yok BOR MADENİ BulMuş Eleman..
-
yuh herif amma yemiş milleti ha:D öle bişey olsa hakketen arkadaşın da dediği gibi millet tuz gölüne kablo çeker:D
-
Tuzun altında kesin bir iletken vardır. Sürekli ışık vermez.