folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlginc Hobileriniz Var Mi? Yada Tuhaf Tanidiklariniz ?



İlginc Hobileriniz Var Mi? Yada Tuhaf Tanidiklariniz ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    balik_ bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

    Hobi bol: Çöl çöp yakacak odun çalı parçalarını topluyorum, küçük bir kil kaynağım var, kilden tuğla yapıyorum haftada en fazla on yirmi tane pişirip istifliyorum, fırın kendi imalatım ytong dan yaptım, simetrik ve kaliteli tuğlalarım oluyor henüz yarım palet tuğla var, bir kaç senede bir ev dış cephesi kadar olacaklar dekoratif bir ev dış duvarı yapacam onlarla. Tavuk davranışları üzerine de inceleme yapıyorum mesela araçla yolda ilerlerken araç gören tavuk yol kenarında beklemek yerine neden aracın önünden hızla geçmeye çalışır? Deneyin görün. Tavuk davranışları ve tavuk çevirme ilgi alanım.

    Tavuklar benim de dikkatimi çekti hocam. Uzun yıllardır özellikle motorla giderken bunu fark ettim.  Tavuklar direk motorun önüne atlar gibi yolun karşısına geçiyorlar. Motordan kaçmaları gerekirken tekerin altına girmeye kıl payı kala karşıya geçiyorlar. 

    Aynı şekilde kediler durur durur ve son anda körlemesine atlarlar durmadan karşıya geçerler,

    köpekler ise tam tersi. yol atlarlar ve son anda geriye dönerler seni kararsız bırakırlar.

    sorma geçen hafta yeni açılan kaleyi görmeye gittik, üç tane tünel açmışlar tünellerin girişlerinde karayollarının binaları var orada besleme yapıyorlarmış önümüzdeki çimento kamyonu bir şeye çarptı ve durmadan ilerledi tünele 8 10 mt kala, insan sandım sağa çektim reflektörleri koydum yürümeye başladım bir baktım kocaman köpek bağırsaklar akmış inliyor yol kenarında kamera falan olmasa acı çekmesin diye öldürecektim öyle bıraktım sonra bunların hayvan besleme sayfasını buldum mesaj attım ne adiliğim kaldı ne şerefsizliğim kaldı sanki çimento kamyonu ile ben çarpmışım gibi suçlamalar falan. insanlar ciddi ciddi gerizekalı tünel girişlerine yakın yapıların kenarında hayvan beslenir mi besleme noktası oluşturulur mu... yolda hayvan görürseniz risk varsa durmayacaksınız ölüme sebebiyet verecek kazaya neden olursanız hayvan değil siz suçlu oluyorsunuz.

    bu arada yeni bir hobi buldum, tam kökten kesilmemiş ağaç kökü buluyorsunuz burgu ile delip yandan da bir delik açıp içine bozuk atık sıvı yağ döküyorsunuz bir gün çekiyor sonra bunun yanlarına portatif sac ayak koyup kütük oyuğunun içine bez ve talaş koyup yakıyorsunuz, o kök bitene kadar ateş sönmüyor. uzun süre yanıyor hem kökten kurtuluyorsunuz hem 8 10 saat ateş ihtiyacınız karşılanıyor. abidik gubidik bir sürü fermente şeyle uğraştığım için bana faydası oldu.

    RETRET tarafından 18/May/23 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2012
    Erkek

    ilginç mi bilmiyorum sinekkapan bitkisi yetiştirmeyi ve çoğaltmayı seviyorum

Toplam Hit: 7333 Toplam Mesaj: 53
oyun tuhaf hobi avci