İlginç İcatlar....
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben arabanın anahtarıyla denize girdim. sonra aklıma geldi anahtar. çıkardım bi baktım çalışmıyor :D 3-4 gün pas temizledik :D
yani o anahtarı denize düşürsen bi boka yaramaz :D çinki bozulmuş olacak çoktan :D
-----------------------------seni direk arabayla denize sokacam lan foxxly :| suçlusun sen olm günahın var kefaretini çok pis ödetecem sana :F:F:F :|
en güzelide patlamayan lastik pek bi deişik durayoorr.
-
waybe icatlara bak ne güzel tost makinesiyle usb saat ilgimi çekdi
-
gercekden iLginç icatLar :):)
-
şemsiye çok iyi ya :)
-
icadlar ihtiyaçlar sonucu yapılır haliyle ne derece saçmada olsa dünyanın bir köşesinde bunların bazılarına ihtiyacı olan insan evlatları war demekki :D
-
Benimde kapı ilgimi çekti 10 numara icat (:
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben arabanın anahtarıyla denize girdim. sonra aklıma geldi anahtar. çıkardım bi baktım çalışmıyor :D 3-4 gün pas temizledik :D
yani o anahtarı denize düşürsen bi boka yaramaz :D çinki bozulmuş olacak çoktan :D
-----------------------------
Sen iyi gene anathtarla girmişsin :D ben Nokia 6280 ler yeni çıkms ve almışm havuza gittik arkadaslarla :D En son Havadayken cebimde telefonun olduğu aklma geldi :D zaten ordan sonra kurtulusum olmadi :D telefon zaten direk sizlere ömür :( :'( :D Anahtar olduuna şükret :P :D
-----------------------------acıdım şimdi sana :D havadayken aklıne gelmek.. wuu çok berbat olsa gerk :D
-
şemsiye sağlam bence.. şapkada ayakta uyuyan toplumlar için ideal bence türkiye pazarına girmeli..