İlginç Ürün Satan Yerler
-
Takipteyim
-
30 cevap gelmiş %80i takip, kalanı internet sitesi. 2 kişi demiş dükkan var diye..
ha sen ne bok yiyio ndersen en azından takip yazmıyom yer imleri denen bişey var müritler :)
-
-
hocam düşündüğün şeyi anlıyom ama türkiye piyasasında o işin dükkanı o ürünleri çok pahalıya satar çünkü dükkan formatında çok az dükkanlardan biri olduğunu başka yerden bulamıcağını bilir o yüzden pek ekenomik olmaz bence internet siteleri daha iyi bu iş için en azından güvenilir bi siteden alırsan geri gönderme beğenmeme gibi ticari hakların var dükkandan aldığın ey böle olmucak ki yüksek bi ihtinal çin malı olan şeyi sana 25-40 tl ye satar
-
Çizik inceleyelim
-
Son durum:
Bahcesehirdeki prestige mall'da Bun Design magazasina baktim, deney amacli sadece arkeolojiyle ilgili bir sey vardi. Geri kalanlar hediyelik olabilecek urunlerdi.
Kadikoy'e abim gitti, ayni sekilde ilginc hediyeler var ama arananlar orada da yok. Sadece helyumun oldugunu soylemisler ama o da bitmis.
Karakoy'e gitme imkanim olmadi. Hazir yapilmis elektronik urunler pahali oldugu icin parca parca alip aklimdakileri ben yapacagim.
Anlasilan aradiklarim icin yerel magaza bulamayacagim :( Bu yuzden tinydeal sitesinden 3 mm capinda 216 tane miknatis siparis ettim (takip numarasiyla birlikte toplamda ~$10)
Bu arada listeye yeni arananlar da eklendi:
Gallium (zararli bir metal olmadigi icin umarim satan bir yer bulurum)
Ferrofluid (1-2 sitede nasil yapilacagi var, kolaya benziyor)
Aerogel (internetten buldum ama pahali)
Kuru buz (sivi karbondioksit) -
joe_black bunu yazdı
30 cevap gelmiş %80i takip, kalanı internet sitesi. 2 kişi demiş dükkan var diye..
ha sen ne bok yiyio ndersen en azından takip yazmıyom yer imleri denen bişey var müritler :)
illa bi muhalefet.
yer imi kullanamıyorum arkadaşım, yer imine eklediğim herşeyi unutuyorum zaten eklediğni tahribat'tan bulmam daha kolay oluyo gayet. -
Bu arada Gallium icin bir fabrikaya attigim e-postaya gelen cevap:
---
Dostum bize aluminyum saf bir şekilde gelmediği için galyum bizde bulunmaz.Galyum elde etmek için alumınyum filizleri gerekir.gerekli ortam oluşturulduğunda
Galyum elde edebiliriz.
---
Anlasilan bunu da bulmasi zor olacak :| -
İtinayla mini cannon üretilir, 5.95mm(kısaca 6mm) BB atabilen, ayaklı otantik görüntülü. Yalnız elimde Pirinç malzeme yok, transmisyon çeliğinden yapabilirim ancak. Boyama şansım da yok, sadece antipas atabilirim ne yazık ki.
Sipariş alınır. Ama fiyat sormayın, ne kadar istek olursa o kadar fiyatı düşer. O yüzden liste oluşturmam ve gerekli şeyleri edinmem gerek.
-
telekom bunu yazdı
Farklı tarzda ürün satan bildiğiniz yerel bir mağaza var mı?
Mekan İstanbul, ilçe farketmez. Yarın dolaşasım var.
Satılabilecek ürünlere örnekler:
Mini cannon (obüs)
Minyatür pamuk şeker makinası
Lastik atan tabanca (tek tek veya seri)
Helyum gazı (sanayi tüpünde değil)
Her türlü ilgi çekici elektronik hobi aletleri (yarın Karaköy'e bakacağım)
Mıknatıslarla yapılmış ilginç ürünler
Devirdaim denemesi olan herhangi bir makine -> Kendi kendini dolduran şişe (self flowing flask), Da vinci overbalanced wheel
Güneş enerjisiyle hareket eden ufak böcek, araba
...Bazı kitap mağazalarında çocukların ilgisini bilime çekmek için güzel oyuncaklar (pil şarj eden-lamba yakan-dinamolu rüzgar gülü, çeşitli bilim setleri 'http://www.4m-ind.com/') var. Pahalı olduklarını düşünüyorum. Ucuzunu bilen, gören?
Aradığım bir internet sitesi DEĞİL, alacağım ürünü gidip yerinde incelemem gerekiyor.
http://www.ebay.com/itm/Worlds-Smallest-TINY-CANNON-Mini-Cute-Stainless-Steel-Pocket-Toy-Model-New-/330897408223?pt=Model_Kit_US&hash=item4d0b05c0df