İlginç Ürün Satan Yerler
-
buruksu bunu yazdı

arkadaşın elinde 20 yada 25 adet civarı kalmış, 30-35 tl civarında sattıgını söyledi, bize indirimli, olur fiyatı 22 tldir, isteyen olursa kargo alıcıya ait
hocam mümkünatı varsa atış yaparken bir video çekebilir misiniz?
Atışta bir sorun yoksa alıyorum. Yer istanbul içi (avrupa) ise elden teslim alabilirim. -
telekom bunu yazdıburuksu bunu yazdı

arkadaşın elinde 20 yada 25 adet civarı kalmış, 30-35 tl civarında sattıgını söyledi, bize indirimli, olur fiyatı 22 tldir, isteyen olursa kargo alıcıya ait
Atışta bir sorun yoksa alıyorum. Yer istanbul içi (avrupa) ise elden teslim alabilirim.konu gizli degil buryada video koyamayız sanırım hacım sıkıntı olabilir , bunlar hediyelik eşya için yapılmış işlerden son kalanlar, işlevsellik konusunda bi problem yok
-
buruksu bunu yazdıtelekom bunu yazdıburuksu bunu yazdı

Atışta bir sorun yoksa alıyorum. Yer istanbul içi (avrupa) ise elden teslim alabilirim.konu gizli degil buryada video koyamayız sanırım hacım sıkıntı olabilir , bunlar hediyelik eşya için yapılmış işlerden son kalanlar, işlevsellik konusunda bi problem yok
Youtube'da mini cannon diye yazınca birçok video var. Hatta bir tanede "obüs" adı altında Türk yapımı var. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Amaç diğer müritlerin de ürünü görebilmesiydi. Videoyu burada yayınlamanın problem olabileceğini düşünüyorsan özel mesaj olarak gönderebilir misin?
İşlevsellikte bir sıkıntı yok diyorsan ödeme bilgilerini de alabilirim.
Barut, fitil gibi diğer ürünleri de satıyorlarsa onlarında fiyatlarını alabilir miyim?
Bu arada sormak istediğim 1-2 soru:
Aletin yapımında kullanılan malzeme?
İlerleyen zamanda paslanır mı, işlevselliğini kaybeder mi?
Atışta kullanılacak boncuğun çapı ne olmalı?
Bir de plastik boncuk atar mı? (okul deneylerinde kullanabileceğim için birilerine zarar vermesini istemem) -
yakında çok yakında bekleyin :))
-
DJ_Alper bunu yazdı
yakında çok yakında bekleyin :))
hah :P