İlk 3D Panoramik Platform (Cok Yakinda)
-
Hocam bu dediğin şeyleri halktan birine (şu anda benim galiba o :)) anlatır gibi anlatmak gerekirse ne yaptın tam olarak ben anlamadım ?
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu dediğin şeyleri halktan birine (şu anda benim galiba o :)) anlatır gibi anlatmak gerekirse ne yaptın tam olarak ben anlamadım ?
-----------------------------
:D hocam basitce klavyenin yon tuslarini kullanarak 360 derece cekilmis bir mekanin icini 3 Boyutlu oalrak dolasabileceksin demek :D normal panoramada sadece resmin etrafinda donuyorsun :D ve soom yapabiliyosun :D benim yaptigimda icinde dolasabilceksin :) -
Baya iyi bir şey olacağa benziyor helal.
-
Hayırlısı olsun hocam. Beklemedeyiz. ( galaktiklerin gemisinde gezdirsene bizi yaptığında. :D şaka ha kızma:)
-
Hocam Valla çok iyi Fikir Ayrıca Resimdende Çok Güzel Görünüor
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
zeratul bunu yazdı:
Hocam bu dediğin şeyleri halktan birine (şu anda benim galiba o :)) anlatır gibi anlatmak gerekirse ne yaptın tam olarak ben anlamadım ?
:D hocam basitce klavyenin yon tuslarini kullanarak 360 derece cekilmis bir mekanin icini 3 Boyutlu oalrak dolasabileceksin demek :D normal panoramada sadece resmin etrafinda donuyorsun :D ve soom yapabiliyosun :D benim yaptigimda icinde dolasabilceksin :)
-----------------------------Yani bu sanal tur dedikleri şey değil mi bu ?
-
hala bekliyoruz :)
-
Anneye anlatır gibi anlat müdür (:
-
360 Derece Turun 3D si valla kulağa hoş geliyor böyle bir 3d masaüstü programı vardı evdeydin flaan duvarlarda snn iconlar televizyonda falan basket potası vardı topu atıyodun falan onun gibi birşey çıkacak ortaya
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------hala bekliyoruz :)
hocam kolay bir islem degil :) 24023 piksel genisliginde bir resim ve icindeki herseyi modellemek iskence gibi :D ayrica bunun her acidan renderlenmis halini paket yapmak da baya bir zaman aliyor :) suanda resmin 10 da 3 u bitti (modelleme oalrak) tam olarak bitince asama asama gostericem burada ;)