folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder İlk 3D Panoramik Platform (Cok Yakinda)

İlk 3D Panoramik Platform (Cok Yakinda)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Çok güzel bi' çalışma. Bence yapılmışı dünyada (belki Türkiye'de de) vardır ama yine de ilk kez böyle bir şey gördüm.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

hocam 360 dan farkı ne olacak ben tam idrak edemedim:)

eğer çok daha güzel olacak dersen 360 sanal tur şeysi yapıyorum ben sağlam portföyüm var görüşelim.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

eğer çok daha güzel olacak dersen 360 sanal tur şeysi yapıyorum ben sağlam portföyüm var görüşelim.

Aradaki fark senin dediğinde resimler üzrinden tur yapılırken bunda 3d objeler bulunacak yani derinlik hissi olacak.

Gerçekten dediğin gibi yaygın bir teknik değilse doğru hamlelerle gerçekten iyi para kazanılabilir.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

bende bulunduğum yerde sanal tur işi yapıyorum anlattığın sistem çok daha dikkatimi çekti sonucu merak ediyorum. Eğer başarılı bir sonuç olursa ki olacağını düşünüyorum ortak bir iş çatısında buluşmayı düşünebilirim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    Antikilller bunu yazdı:

360 Derece Turun 3D si valla kulağa hoş geliyor böyle bir 3d masaüstü programı vardı evdeydin flaan duvarlarda snn iconlar televizyonda falan basket potası vardı topu atıyodun falan onun gibi birşey çıkacak ortaya

hocam kendini oyundaymis gibi dusun, virtual Walkthrough sistemi uyguluycam birnevi. couter strike otununda vuruldugunuzda mekani nasil ucarak gezebiliyosaniz bunda da oyle olucak ;)

Spectator olayı yani :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    designerboyalee bunu yazdı:

bende bulunduğum yerde sanal tur işi yapıyorum anlattığın sistem çok daha dikkatimi çekti sonucu merak ediyorum. Eğer başarılı bir sonuç olursa ki olacağını düşünüyorum ortak bir iş çatısında buluşmayı düşünebilirim...

hocam basit birkac test yaptim ve bekledigimden cok daha iyi sonuclar aldim :) modeleme neredeyse bitti sayilir :)

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

360+3D+FREE WALKTRHOUGH ozelligi olcak. oyunlardaki gibi mekani dolasabilceksin :) tabi pizellerin bozulmay basladigi yerlere bir constraint koyucam :) daha fazla ileri gidilmesin diye :)

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

yokmu bir gelişme merak ettik :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

deli web sitesi olur flashtan bu sistemle demedi demeyin. Dj_doom3 seni zengin edebilirim hocam :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 6010 Toplam Mesaj: 40