İlk Cep Telefonunuz Neydi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

gazeteden kuponla almıştım.

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

omomatik alana veriyorlardı telsim hatla beraber mavisini almıştım. hey gidi hey :))

f

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

ilk telefonum nokia 2100 dı. Sünnet hediyesi olarak almışlardı :)

şimdi samsung s4 mini kullanıyorum sağ olsun abim yenei telefon alınca bana verdi. Bundan öncede turkcell maxi plus 5 vardı yetiyodu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk telefonum teyzem den bana hediye edilen Sagem marka kapaklı bir model. Ericsson T10 a benzer biraz daha büyük bir modeldi. 1999 sonlarıydı...

Daha sonra aldıklarım: Ericsson T28, Nokia 3310, 5210, 7210, 6600(panda), Samsung S3, Htc one m7, Htc one m8.

Bunların dışında almış olduğum 7-8 tane daha farklı model var. Kısa süre kullanıp kardeşlerime vermiştim. Modellerini hatırlayamıyorum.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

nokia n70 lise son sınıftı heralde aldığımda . şimdi s4 kullanıyorum ama n70 de yanımda tüm görüşmeleri kaydeden program yüklü ve şirket hattı takılı halde XD ...

valar morghulis ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

6. yada 7.sınıfa gidiyorum o zamanlar herkeste a1018 yada nokia 3210 var.3210 u olanlar deli gibi yılan oyunu oynuyor hava atıyorlar bizde arada oynamak için onlardan istiyoruz filan.arkadaşın biri bir gün geldi çat diye yeni çıkan nokia 3310 u bi koydu ortaya biz öylece kaldık nasıl bi alet bu diye inceliyoruz yılan oyunuda farklıydı duvarların içinden geçiyordu cocukluk işte şok üstüne şok yaşıyorduk 

Fak yu!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Siemens s10 renkliydi :-)

DJ_Alper tarafından 27/May/15 09:48 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Simensti modelini hatırlamadım görsem bilirim,

Ama bunun yeri ap ayrıdır, iki kere almıştım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ericsson 868

amcam üniye gidince kendi telefonunu vermişti. sonra nokia 3310 almıstı babam çaldırmıştım en son t10 vardı

le le le sakine
Toplam Hit: 20251 Toplam Mesaj: 103