İlk Cep Telefonunuz Neydi?
-

gazeteden kuponla almıştım.
-

-
omomatik alana veriyorlardı telsim hatla beraber mavisini almıştım. hey gidi hey :))

-
ilk telefonum nokia 2100 dı. Sünnet hediyesi olarak almışlardı :)
şimdi samsung s4 mini kullanıyorum sağ olsun abim yenei telefon alınca bana verdi. Bundan öncede turkcell maxi plus 5 vardı yetiyodu :)
-
İlk telefonum teyzem den bana hediye edilen Sagem marka kapaklı bir model. Ericsson T10 a benzer biraz daha büyük bir modeldi. 1999 sonlarıydı...
Daha sonra aldıklarım: Ericsson T28, Nokia 3310, 5210, 7210, 6600(panda), Samsung S3, Htc one m7, Htc one m8.
Bunların dışında almış olduğum 7-8 tane daha farklı model var. Kısa süre kullanıp kardeşlerime vermiştim. Modellerini hatırlayamıyorum.
-
nokia n70 lise son sınıftı heralde aldığımda . şimdi s4 kullanıyorum ama n70 de yanımda tüm görüşmeleri kaydeden program yüklü ve şirket hattı takılı halde XD ...
-
6. yada 7.sınıfa gidiyorum o zamanlar herkeste a1018 yada nokia 3210 var.3210 u olanlar deli gibi yılan oyunu oynuyor hava atıyorlar bizde arada oynamak için onlardan istiyoruz filan.arkadaşın biri bir gün geldi çat diye yeni çıkan nokia 3310 u bi koydu ortaya biz öylece kaldık nasıl bi alet bu diye inceliyoruz yılan oyunuda farklıydı duvarların içinden geçiyordu cocukluk işte şok üstüne şok yaşıyorduk
-
-
Simensti modelini hatırlamadım görsem bilirim,
Ama bunun yeri ap ayrıdır, iki kere almıştım,

-
ericsson 868
amcam üniye gidince kendi telefonunu vermişti. sonra nokia 3310 almıstı babam çaldırmıştım en son t10 vardı