İlk Cep Telefonunuz Neydi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ericsson 688 (Yıl 2002) Fazla kullanmadım birkaç ay sonra Nokia 3210'a geçtim.

http://www.gsmarena.com/ericsson_gh_688-106.php

DarkSkull tarafından 27/May/15 14:21 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

alcatel_ote_db.jpg%20%28223×600%29

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Telefon kullanmaya 2004'te başladım. O Zaman ilk göz ağrım olan Nokia 3100'ı aldım. 2011'e dek kullandım (şuan çalışır durumda, eski diye atamıyorum da evde muhafaza ediyorum yenisinde arıza olunca kullanıyorum :) )

2011den beri de Nokia X3-02'yi kullanıyorum

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

bosch

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk cep telefonum 6610i, benzer fiyatlardaki telefonlarda olan ses kayıt özelliğinin bunda olmaması çok kötüydü

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IronBlood
    IronBlood's avatar
    Erkek

O zamanlar dershaneye giderdim, yer uzak diye almıslardı. Efsane telefon, unutamam. 

Nokia%205110

IronBlood tarafından 27/May/15 14:40 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Toprağın bol olsun 2100 :) 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Hocam bu telefonun yanında bir de kapak yapma aleti gelirdi. Onunla resimlerden bir sürü keserek kapak yapardım, hey gidi günler :D

1 mb lık hafızasına 3 tane 30 ar saniyelik şarkı atardım :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Toprağın bol olsun 2100 :) 

Bu telefonun arkasina vesikalık fotograf koyuluyordu. Hey gidi günler.  

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 19205 Toplam Mesaj: 103