İlk Defa Aşık Oldum :( Yardım Eder Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    hacı sana da kısa ve öz bi atasözü sölim kusura bakma ama sen salatalığı yemişin be:D

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

abi şimdi söliyim sana under abimin dediği gibi kasma kendini. sakın sağdan soldan "artist ol, şöle kasıl o kovalar seni." laflarını sikleme. her şeyden önce kendin ol. kız seni kendi halinle sevcekse sevsin sevmeyecekse senin sevgini haketmemiştir demektir.

kızla bişeyler paylaş önce ne biliyim sinemaya gidin ama hemen yavşama ama kızdan bi elektriklenme olursa yaparsın bişiler. olay içinden geldiği gibi davranmanda tamamen. kızla bir şeyler paylaşmak istiyorsan dışarda bişeyler yapın gezin, tozun dolaşın, gerisi kendiliğinden gelir zaten.

yapmacık olma sakın..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kızı nereye götürcem napıcam olayına kafayı hiç takma hergün sinemaya falan götürmicen tabiki (: hatta ilkgünden sinema deren kız senden korkar.. altın kural şu; rahat ol, geniş takıl.. ama acele et başkası kapmasın kızı ilk olayınsa çok hata yapıcaksın şimdiden sana tavsiye; kendini kıza çok bağlama sakın aşık falan değilsin en fazla hoşlanıosun şuan hoca.. ama aşık edersen kendini o zaman göte gelirsin dersinki aşık olduğumu sanıodum asıl şimdi boku yemişim ben.
    ilişin başlayınca hoca öncelikle kızı ne kadar sevdiğini ona söyleme bokunu çıkarma ilişkinin her zaman canım cicimde yapma arada gün gelsin suratına bakma kız afallasın hatta ilgi göster bayaa sonra 1 gün başkasına git yazıl falan kızı kıskandır bunları yapmazsan işin yaş sen ilk ilişkin ve kaybetmemek istiosun hoca ilk ilişkiler deneyim toplamak içindir senin şuan ençok deneyime ihtiyacın var

edit: deneyimsiz erkeklerden hatun ksımı hoşlanmaz bernmi yontucam lan der ondan kıza daha önce oldu ilişkim de.. gerekrise teleofnuna fake sevgililer kaydet arkadaşındna rica et kıskandır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar moral verdiniz valla ama hala konuşma kısmında takılacağımı düşünüyorum yarın dediklerinizi uygulayıp kızla arkadaş gibi konuşmaya çalışacam ne kadar konuşacam ona bi bakacam hatta konuşabilecekmiyim :D.. Yardımlarınız için tşkkler daha bilgisi olanlar ve  içinde kalan varsa yazdım ihtiyacım var çünkü :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

PLatonik yasa acılma hic bi sey söleme uzaktan sevecegim haberin olmayacak bunu uygula..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hoja kafam şuanda güzle ne yzarsam kardır bak kızla aran nasıl bilmiyorum ir in dedigi gibi ilk günden sinemaya gitmeyin birqz romantik ol ne bilim elini tut sahil felna ses totnun ii ayarla ii vurgula kız sendne etkilensin  sonrası gelir zaten yanagından öyle bi öpki kendinden geçsin kız sora dudagıdna öpersin ama dişlerini kıza çarpma ege birqz daha iler gidersen sakın kıza seni sityorum dme ız direk bıraır seni kıza şu de senin istemedigin hiç bişeyi yapmama de  ama yap yavaş yavaş yap kız emin ols ana kapılır bişrazda soguk ol unutma kaçan kovalanır  yada şöleib ata sözümüz var   eveye diken insana ziken yaranır sende böle ol hatta biraz  maço ol yerine göre..unutma demidne dedigm gibi kaşan kovalnanır  ...çeger üzel bişey ayaşlarsan gercekden seviytorsan ayrıldıkdan sora emin ol hiç bi kıza biey hissetmeyecesin sadece sex hissedeceksin   bu ilkse gerisi yalan olur hatta bunda öpüşürken hissettigin heyecanı başkalalrıdna bulamazsın haberin olsunn

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

Gözüm.

mesajı okumadım.başlığa göre yazıyorum.

Arkana bile bakmadan hızla koşmaya başla.

oradan uzaklaş.kaçabildiğin yere kadar kaç. birdaha o diyardan geçme.

dediklerimi dinle. sonradan keşke dediğini yapaydım deyi pişman olma. geç olur./

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    evet ir haklı o konuda, kıza sürekli bi heyecan yaratmazsan, ilişki monotonlaşırsa biter hemen. o yüzden o manevraları yapman lazım. bi de sürekli seni seviyorum fln deme. nikine aşkım fln bişiler yazma filan..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

biraz daha bilgi verinde arkadasa bizde nasiplenek :P

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

dai herkesınyorumları okuyamadım ama eger kı kız sana gercekten deger verıoysa basla agırdan al yavsama pek.

umarım mutlu olursunuz onu sadece bı sevgılı olarak gorme sevgılın zamanı gelınce en ıyı arkadasın annen baban olmalı =) :D

sonunun huzunle bıtmemesı ıcın pek baglanmamaya bak sev amaher an onu kaybetmeye hazır ol koru korune baglanma bıseye can dundarın dedıgı gıbı. sev ama sınırını koy sonra uzulme, anlamıs degılım zaten kızlarıda :S

konusma ısı basıttır bende ılk zamanlar boyleydım ama yaapbılırsın kendıne guven ;)

buda murıdlere bı sarkı olsun konu arasında

zafer peker dıyemedım 10 numara ;)  jılet getırın :D:D:D

http://rapidshare.com/files/399823/Zafer_Peker_-_Diyemedim.mp3

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 7619 Toplam Mesaj: 58