İlk Defa Aşık Oldum :( Yardım Eder Misiniz?
-
Hoca alışma böyle :)
Onu da kendin seç kendin al..
Böylelikle en güzel hediyeyi almış olacaksın kendince..Afedersin ama gerdeğe girecek olsan onu da bize danışcaksın yani :))
-
Cidden aq bkunu çıkartmayın.Herkes ne alacağım,nereye gideceğim diye başlık açsa işimiz var.Üyeler iyi niyetlerinden edecekleri yardımı ettiler.Bundan sonrası sana kalmış.Olmadı haydar dümene mektup yazarsın.
-
oauahahahahaha
Kiza Gumus pirlantali bir yüksük al. Bide kirmizi güller ama tam ortasinda bitane tek beyaz gül koycan
Verdiginde bunu diyeceksin : iste sende bu gullerin icinde benim icin diyerlerden farklisin beyazgülüm.
edit : böyle bisey iste kusura bakmayin türkcem zayif..
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------oauahahahahaha
Kiza Gumus pirlantali bir yüksük al. Bide kirmizi güller ama tam ortasinda bitane tek beyaz gül koycan
Verdiginde bunu diyeceksin : iste sende bu gullerin icinde benim icin diyerlerden farklisin beyazgülüm.
edit : böyle bisey iste kusura bakmayin türkcem zayif..
-----------------------------
17 yaşındaki hatuna pırlanta yüzük mü alacan amk??
karı milleti değil mi al birini vur ötekine
gül olabilir ama bunu ilan-ı aşk kısmında yapma.erken davranmış olursun yok yere götünü kaldırırsın( afedersin seviyosun biliyorum umarım alınmazsın):)
gülün güzelliğini sana değil senin güzelliğini güllere takdim etmek için vs.vs (sıkıştır araya bişiler)
-
hatun iş delikanlı adamı bozar ya benimsin ya kara topgraın de al kaçır dağa ...
-
tmm beyler hediye konusunda kendim kafama göre bişey alsam daha iyi olacak :D :D
-
hediye alma lan sakın!!!
olm bak hediyeyle başlarsan senden sürekli hediye beklicek sora olan senin cebine olcak :D
-
doğru diyorsunda kız doğum günüm var doğum günüm şu gün diyip duruyor bana. Benden hediye istemiyor mu bu kız şimdi :S
-
Kekeleme bu çok önemli, sevecen ol, konuyu hemen aşka dökmeye kalkma, bazı kızlar bu davranışı itici bulurlar, seni seviyorsa hakikatende tersp tepki olarak, kıymetini arttırmak isteyen keçi gibi inatçı bir sevgiliye dönüşeblir, unutma kızlar çok nazlıdırlar. Fazla yüz vermeye gelmezler. sakin ol Ağır başlı ol, keyifli görün ama cıvıtma, özelliklede gülümserken vede konuşurken rahat ol. Bu kadar, bunları adam akıllı uygula kız senindir. Garantilidir, olmazsa tamire yollayabilirsin bu sözlerimi.
-
ben olsam fazla sevmezdim sonra yandım anam su getirin türküsü söylersin :) Nese
Allah sonunu hayır etsin