İlk Defa Linux'a Geçicem
-
arkadaşlar xp'den bıktım hata üstüne hata hergün yeni bi hata veriyor.
linux'a geçmeye karar verdim.
sizde hangi dağıtımı kullanmalıyım ?
örneğin sro metin2 knight gibi oyunlara sorunsuzca girebilirmiyim ?
tam performans sağlanır mı;?
linux'cular şimdi övün=)
-
geçtikten 2 saat sonra bir u dönüşü ile şu anda kullandığın sisteme döneceksin ilk böyle olur sonrası sana kalmış birşey exe olan hiçbir dosya linuxta çalışmaz bat larda v.sv.s
-
kodla haşır neşir değilsen hiç boşuna kurma fantezi olur
-
evet bende boyle bir konu actım ve cogunluk ubuntudan yana yani yeni başlangıc için. ama ben daha kullanamadım cunku destek veren biri olmadı daha sanala bile kuramdım
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İnternete linux komutları yazınca bütün komutlar çıkıyor. Zorlanacağın bişey olcanı zannetmiorum. Ubuntu kur
-
manhyak bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------İnternete linux komutları yazınca bütün komutlar çıkıyor. Zorlanacağın bişey olcanı zannetmiorum. Ubuntu kur
-----------------------------bulunabilirlik açısından değil dayanabilme açısında söylüyorum tabiki hiçbirimiz o kodları ezberlemiyoruz ama adam belkide kim uğraşacak bunla der pişman olur o manada söledim
-
xp+sp3 kur hata üstüne hata almazsın.
-
Oyun oynayacaksan linux kurman büyük hata olur kuracaksan win7 kur bence daha iyi.
-
Linux u oyun amaçlı kurmak doğru olmaz.
Yalnız her koşulda ben sana ubuntuyu öneririm.
Professionle istersen debian derim.
-
Ubuntu kur. Oyunları windowstaki kadar performanslı oynayamazsın ama çoğu oyunu oynarsın. Wine ve PlayOnLinux var. Onları kurarsın sistemine paşa paşa oynarsın. Ubuntuda ayrıca program deposu var tek tıklamayla istediğin programı indirebiliyorsun.
-
hocam yanında linuxtan anlayan biri olsun kurarken :|