İlk Defa Uçak Gören Kabile, Uçağa Okla Saldırdılar :)
-
Bakışlara bak :)) koptum resimlere :D
-
Vay be.. ne güzel diyorum içimden.. şu dünyanın pisliğine hiç bulaşmamış insanlar.. peru çok ama çok eski bi yerleşim merkezlerindendir.. peruda arastırılsa daha neler bulunabilir.. Bulutların üstünde inkaların şehri bulunmustu yakın zamanlarda.. şehri görseniz kimsenin hayal edemeyeceği yükseklikte cennet gibi bi yer.. bu insanlarda o insanların torunları olabilir (:
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bakışlara bak :)) koptum resimlere :D
-----------------------------biz gülüyoruz ama bir empati kursana dünyanın ne halleri varmış demekki hala böle insanlar var.
kendimi onların yerine koyduğum zaman neler hissediyoruym off kötü oluyorm yaw
-
çok ilginçç :))
-
HolyDemon bunu yazdı:
Fotomontaj oldugunu anlamayacak adam yoktur heralde burda
bende bu konuyu acacakdim ama farkli basliklaben bu sabah ingilterede gazetelerde okudum bazilari ise ana sayfaya koymus sahte olsa gazeteler genis yer vermezdi sanirim .
bu arada o siyah olanlarda kadin erkekler ise kafasinin ust kismini kaziyorlar ve kendilerini kirmizi ya boyama sebebi kendilerini saglikli gostermek icin ola bilir deniyordu helikoptermi ucuklami gecerken ne cekmisler.bence cok ilginc hic baska insan yer gormemisler ve kendi cabalariyla silah ev yapmisl ilk insanlargibi eski caglardakigibi bence arastirmali :) cok sasirtici enterasan bir olay ve bunlargibi bir coklari vardir bence
bakiniz Turkiyede yeni koy bulundu haberleriyle karsilasiyoruz koca amozonlarda ormanlarda neden olmasin hemde sig bir ormanyani :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
agizimdan aldin dai, adamlarin ve cevrenin renk farkliliklarindan hemen kestirilebilir montaj oldugu, ama hayret, ilk iki sayfada neredeyse kimse cakmamis :S -
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------HolyDemon bunu yazdı:
bende bu konuyu acacakdim ama farkli basliklaben bu sabah ingilterede gazetelerde okudum bazilari ise ana sayfaya koymus sahte olsa gazeteler genis yer vermezdi sanirim .
bu arada o siyah olanlarda kadin erkekler ise kafasinin ust kismini kaziyorlar ve kendilerini kirmizi ya boyama sebebi kendilerini saglikli gostermek icin ola bilir deniyordu helikoptermi ucuklami gecerken ne cekmisler.bence cok ilginc hic baska insan yer gormemisler ve kendi cabalariyla silah ev yapmisl ilk insanlargibi eski caglardakigibi bence arastirmali :) cok sasirtici enterasan bir olay ve bunlargibi bir coklari vardir bence
bakiniz Turkiyede yeni koy bulundu haberleriyle karsilasiyoruz koca amozonlarda ormanlarda neden olmasin hemde sig bir ormanyani :D
-----------------------------dai adamlar kendilerini photoshopta boyamislar :P yha resmen fake.
-
eğer böyle bir şey olmuşsa (doğru kabul etmek istiyorum) şu soruları sormak isterdim. "Helipkopteri ne zaman gördüler" veya " sesini ne zaman ve nasıl duymuşlar" ve neye benzettiklerini sorardım.
rene paylaştığı bir belgesel vardı "ne biliyoruz ki". bu belgeselin 1. cd sinin bir bölümünde karaip adalarındaki yerlilerin Coloumb' un gemilerini çok sonra gördüklerini, fark edemediklerini söylüyorlardı. bu bağlamda bu olayın gerçekleşip gerçekleşemiyeceğinin bir kanıtı bulabilirdik.( fake değildir umarım)
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------bu arada o siyah olanlarda kadin erkekler ise kafasinin ust kismini kaziyorlar ve kendilerini kirmizi ya boyama sebebi kendilerini saglikli gostermek icin ola bilir deniyordu helikoptermi ucuklami gecerken ne cekmisler.bence cok ilginc hic baska insan yer gormemisler ve kendi cabalariyla silah ev yapmisl ilk insanlargibi eski caglardakigibi bence arastirmali :) cok sasirtici enterasan bir olay ve bunlargibi bir coklari vardir bence
saçlarını neyle kazıyolar hocam? hadi boya işini bitkilerle hallettiler diyelim
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------eğer böyle bir şey olmuşsa (doğru kabul etmek istiyorum) şu soruları sormak isterdim. "Helipkopteri ne zaman gördüler" veya " sesini ne zaman ve nasıl duymuşlar" ve neye benzettiklerini sorardım.
rene paylaştığı bir belgesel vardı "ne biliyoruz ki". bu belgeselin 1. cd sinin bir bölümünde karaip adalarındaki yerlilerin Coloumb' un gemilerini çok sonra gördüklerini, fark edemediklerini söylüyorlardı. bu bağlamda bu olayın gerçekleşip gerçekleşemiyeceğinin bir kanıtı bulabilirdik.( fake değildir umarım)
dai tavsan delikleri :P isledim o belgeseli, manyak bisey yha...