İlk Defa Uçak Gören Kabile, Uçağa Okla Saldırdılar :)
-
hayret kimse bu espriyi yapmamıs :| nasıl olurda yapılmaz 5 sayfada :|
Kedidir o kedi :|
-
haber gerçek....uluslararası hukuk korumasına alınacakmış.nesilleri yok olmasın.
ATV de haberci programı vardı. ordada böyle yerler görüntülenmişti.
-
vallaha ben burda ingilterede 2 3 gazetede gorum ana sayfalarda detaylarda saclarinin tepelerini kazimis ola bileceklerini ve siyah olanlarin kadin oldugunu oyle sandiklarini soyluyordu vede neden kaziyamasinki yapmistir ilkel bir alet yada bir yontem bulmustur.
cok sig ormanlik alan orasi olma olasiligi var neden olmasininki.
-
Ne güzel işte adamlar yaşıyo anasını satim heryere her deliğe giricekler ille ne güzel dünyadan bir haber hiçbir sıkıntıları dertleri yok :)
-
Belkide helikopterle daha once birileri gelip kadinlarina tecavuz ettikleri icin ok atiyolardir.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
cw üyelerinin eline pc almadıkdan önceki halleri
abi gene en manyak yorumu sen yapmışın helal olsun -
dünyanın sonu geliyor taşıdıkları virüsleri dier insanlara yayarak tüm insanlığın zombie olmasını sağlıyor nasa nın mars da yaptığı çalışmalarda marsta haya olduğu tespit edilirse dünyadan marsa nakil başlayacak eyer marsda hayat yoksa yeraltı şehirleri kululacak insanlığın sonu tehlikede :P
-
oha :D
ufo görseler ne yaparlardı acaba :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------oha :D
ufo görseler ne yaparlardı acaba :D
-----------------------------ne farkeder ki helikopteride ufoyuda bilmiyolar:\
-
iadesm bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
dünyanın sonu geliyor taşıdıkları virüsleri dier insanlara yayarak tüm insanlığın zombie olmasını sağlıyor nasa nın mars da yaptığı çalışmalarda marsta haya olduğu tespit edilirse dünyadan marsa nakil başlayacak eyer marsda hayat yoksa yeraltı şehirleri kululacak insanlığın sonu tehlikede :P
oda bişey mi abisuperman batman apıederman üçü anlaşmışlar ha bide polat alemdar var
mardtaki canavarlar olay çıkarırsa insanlığı koruyacaklarmış
geçen de bizim habhvase konuşuyorlardı
-----------------------------Zuhahah süper koptum yaf :D