İlk Dinozor Klonlandı (Apatosaurus)
-
Merhaba arkadaslar, basligi goren benim dinozorlardan zannetmesin. Haberi gorunce bende cok sasirdim. ingiliz bilim adamlari John Moore Universitesinde tipki jurassic parktaki yontemle Apatosaurus isimli donozoru basariyla klonladikalrini acikladi. Amberden anlinan DNA larla devekusununkileri birlestirerek yapmislar. Detayli bir bilgi bulamadim, zaman gectikce cikar kokusu. Fakat bazi bilim adamalrina gore Dinozorlarin klonlanmasi imkansiz. detay bulursam ekleyecegim.
Kaynak:
http://news-hound.org/british-scientists-clone-dinosaur/
http://www.trendolizer.com/2014/03/british-scientists-clone-dinosaur.html
-
Dedim bizim deli yine yaptı bi trex 3d filan :)
Ama harbi kopyalanmış.
Neden hiç medyada göremedik ?
Birde hiç dinazora benzemiyor ki bu çok ufak fare kadar birşey.
Birde bunu hangi hayvanın rahminde tuttular acaba ? fil filan mı
swordfish tarafından 29/Mar/14 18:47 tarihinde düzenlenmiştir -
rahim değil hocam bunlar yumurtadan çıkıyo,
ayrıca görüntüsüne aldanma hocam örneğin kumruların yavrusunu da kesinlikle tanıyamazsın, bu yine andırıyo kafadan kuyruktan ayaklardan felan
-
Jurasic Parktaki mantık ile bir dna elde edip bunu çözdüyseler ve gen transkripsiyonu ile mevcut bir canlıya bazı özelliklerini aktararak yahud elde ettikleri dna sarmalını bir sperm hücresinin çekirdeği ile değiştirerek aynı kromozom sayısına sahip diğer bir canlıya aktardılarsa tebrik ediyorum.. Bi ara bazı hayvanları karıştırıp yeni hayvanlar üretiyorlardı bilim etiğine aykırı diye yasaklandıydı.. hadi hayırlısı..
-
antivir-US bunu yazdı
ayrıca görüntüsüne aldanma hocam örneğin kumruların yavrusunu da kesinlikle tanıyamazsın, bu yine andırıyo kafadan kuyruktan ayaklardan felan
Hoca hangi hayvan yumurtladı sorması ayıp ? :D
TR-SCOPJE tarafından 29/Mar/14 18:58 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: dediğim yöntemle devekuşu rahmine döllenmiş yumurta hücresi koyarak gelişimi sağlanmış. Dediğin doğru.. -
TR-SCOPJE bunu yazdıantivir-US bunu yazdı
Hoca hangi hayvan yumurtladı sorması ayıp ? :D
devekusu. haberide deve kusunun genleriyle tamamlandi diyor.
-
sıkıysa bi argentinosaurus klonlasınlar
-
Walla YUH ARTIK ...
Yakında hayvanat bahcelerınde filler , aslanlar , kaplanlar degıl JURRASİK :D Dinosorları da görcez desenize P: -
Dinozorbird:Devenin kuşla birleşip devekuşunu oluşturduktan sonra devekuşuyla dinozorun birleşmesinden meydana gelir :D yoh ebesinn.. aa..ı
-
Pek gerçek gelmedi yahu bana yapayımsı bir canlı gibi :D
-
Edit : kek habermiş iltifatımı geri alıyorum.
caagroup tarafından 29/Mar/14 21:35 tarihinde düzenlenmiştir