İlk Dinozor Klonlandı (Apatosaurus)
-
coLin bunu yazdınessaj bunu yazdı
Bir hikaye daha senin için hüzünle sonuçlandı dj şansına küs :D
:D, abi yarılıyoum bu adamın konularına ya.
Hardening_Temp tarafından 29/Mar/14 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
nessaj bunu yazdı
cok guzel tespit hocam. boylece haberin yalan oldugu kanitlanmis oldu. amk adamlarinin baska isi yok ssahte haber yapiyorlar.
-
jurassic parkta, donmuş bir sivrineğin emdiği dinazor kanından yola çıkılarak yapılıyordu o iş burdaki amberden alınan DNA ifadesini anlayamadım ben amber de ne olaki ?
-
Haberin yalan olduğunu düşünüyorum.Neden ?
Çünkü böyle bir şey olsaydı hayvanların soyu tükeniyor diye endişe etmezdik.Sadece dinazorlar için değil çok büyük bir buluş olduğu için tüm dünya şuan bunu konuşuyor olurdu.Öyle olmadığına göre yalandır.
-
coLin bunu yazdınessaj bunu yazdı
Bir hikaye daha senin için hüzünle sonuçlandı dj şansına küs :D
hocam inan hic huzunlu degilim. dolasirken gordum dikaktimi cekti ben de paylasiyim dedim. cunku ilgili haberlerde bazi bilim adamlari bunun imkansiz olacagini yazmis.
-
Yalan haber a spokesman nedir lan :)) Doom her 10 lafından 20 si palavra be hocam..
-
Nikoteen bunu yazdı
jurassic parkta, donmuş bir sivrineğin emdiği dinazor kanından yola çıkılarak yapılıyordu o iş burdaki amberden alınan DNA ifadesini anlayamadım ben amber de ne olaki ?
Jurassic parktakı sistem yanlış değil di ki?
Aslında yapılamayacak gibi birsey gıbı gozukmuyor ...
Evet sivrisinek bir dınozordan KAN emıyordu , sonra bir ağaç dalına konuyordu , Amber denilen olay da o çiçeğin özü gibi , bal gibi kıvamlı bişey diye tahmın edıyorum. Sivrisinegın uzerını balmumu gıbı kaplayıp toprak altında yıllarca korunmasını saglıyordu sonra bılım adamları da bu kan hucresınden yola cıkarak (Bknz : https://www.google.com.tr/search?newwindow=1&biw=1366&bih=638&q=kordon+kan%C4%B1ndan+elde+edilen+k%C3%B6k+h%C3%BCcreler&oq=kordon+kan%C4%B1ndan+& gs_l=serp.3.0.0l2.7865.32790.0.38650.44.30.1.3.4.5.192.3125.15j15.30.0....0...1c.1.38.serp..22.22.1658.0.rebHWlukDBY ) sanırım herhangi birseyın çoğaltılmaısnı yapabılırler ...
Bu konuda ona benzer bı kac film daha vardı onda da zengın ınsanlar verıyorlardı kan orneklerını de , o orneklerle ölduklerınde yada kol ve bacaları vs koptugunda falan fılan yenılerı yapılıyordu :D
Amk walla bu bılım adamları yaparlar ya , bana bu ornektekı (ayakları harıc) kopek yavrusu gıbı geldı :D ama sanırım hayali bi ürün :D -
resmi görür görmez aha kanguru yavrusu ne alaka dedim.
gerçektende kanguru çıktı garibim.
-
j4x bunu yazdı
Yalan haber a spokesman nedir lan :)) Doom her 10 lafından 20 si palavra be hocam..
? hocam ben seni tanimadan yorum yapmiyorum. kendi kafamdan kurup da birsey yazmadim buraya, ilgimi ceken bir haberi alinti yaptim.
-
e o zaman yalan, dinozor evrimlesti ve dogal secilim ile kangru turu ortaya cikti fikrini mi alalim :D tartisiyoruz beyler :D
Daniel-Koo tarafından 29/Mar/14 20:21 tarihinde düzenlenmiştir