folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Doğan Bebek..

İlk Doğan Bebek..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    bebek acıkınca ağlar,altını pisleyince ağlar uyuyamaz ağlar, bunun nedeni nedir acaba? Nedeni konuşamaması olamaz bence tamamen allahın bebeklere verdiği bi özellik bebek ağlıyor ki karşı tarafa sesini duyarilsin ilginç gerçekten :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bir bebek anne karnındayken hiçbirşey hissetmez vucut ağırlığı yoktur nefes almaz su içinde ağırlıksız bi ortamdan birdenbire milyarlarca m3 lük bi hava basıncının etkisine girip bu havanın ağırlığı altında ezilmemek için nefes almanız gerekmektedir.ve ciğerlerinize ilk kez giren oksujenle birlikte bütün vucudunuz yanmaya başlar.Düşünsenize bir yandan bütün vücudunuz yanarken bir yandan soğuktan titriyorsunuz ağlamayıp ne yapabilirsiniz...Alıntı

harika paylasım tesekkurler ... 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:

yhaw bebek ilk doğduğunda niye ağlar ? aklıma takıldı (:

ben bi cevap buldumda sonra yazacam (:

hacı çok değişik konular açıyon

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Ağlamazsa ciğerlerine hava gitmiyormus. Ciğerlerini çalıştırmak için ağlatıyorlarmış. Banada biri söyledi.

hack forum https://www.turkhacks.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

Beyler bi soru da ben den Hani anne karnındayken bebekler hava almıyorya o zaman !!! 

Anne karnındaki gibi bi ortam hazırlansa cocuk anne karnından alınıp boyle bi havasız ortama yerleştirilirse gelisime devam edebilirmi ? oksijensiz yaşam böyle bulunamazmı :) 

hacı senin dediğin kyle xy diye bir dizide var ordada 15-16 yaşına kadar anne karnı gibi yapılmış bir ortamda birey saklanıyordu.Hatta diziye göre einstein'ın beynini daha fazla kullanmasının nedeni anne karnında tam(9ay10gün) kalmadı daha fazla kaldığı için içerde dahada geliştiği için diyolar :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ya bu insan beyninin % 3 unu 4 unu kullanıyor meselesi hikaye..YA düşünsenize %3 ünü kullandımı söyleyen adamda %3ünü kullanıyor pekii bu beynin neresini ölçüyor o %3'lük beyniyle bence böyle bişey belirlenemez.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

Beyler bi soru da ben den Hani anne karnındayken bebekler hava almıyorya o zaman !!! 

Anne karnındaki gibi bi ortam hazırlansa cocuk anne karnından alınıp boyle bi havasız ortama yerleştirilirse gelisime devam edebilirmi ? oksijensiz yaşam böyle bulunamazmı :) 

bebek anne karnındayken kanda çözünmüş oksijeni kullanır. akciğerler su ile doludur.

ama bebek gelişimini tamamlayınca dünyaya gelip akciğerlerini kullancak, normalden uzun züre anne karnında kalırsa ölür diye biliyorum ben

o yüzden belli bi süreden sorna kanla beslemeye devam edemeyiz

yanılmıyorsam böyle.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 5270 Toplam Mesaj: 38