İlk Kaydım Sesim Hakkında Yorum İstiyorum
-
ii aksamlar hocalar yıllardır muzık ısıyle ugrasırım okul parası kira vs.. bu işden cıkarıyorum hiç kaydım olmamıstı program oncsı arkasların ewınde bı kayıt aldım ayak ustu 30 dk da gerceklestı hersey dinleyın ve yorum beklıyorum cok kısa oldu sarkı devamını yapacaz ınsallah
-
güzel lan sevdim ses güzel eline sağlık
Buda benim asker arkadaşının yeni albümünden :) reklam olsun az kankama :)
-
Ses güzel hoş olmuş.
-
eyw alperim :D bende ıstıyorum reklam senın kı klip bıle cekmıs be :D bızımkı ayak ustu gitar resmını bıle netten bulduk da koyduk :D
-
hoca sesin güzel de
1- başlık falsolu, ilk kaydım diyince aklıma türlü türlü şeyler geldi,,
....milli olarak ilk kaymak,grupta ilk kaymak vs vs...
2- vokal yapan arkadaşın sesi kulağıma çok takıldı(!) hatta bildiğin kanca attı diyebilriim. çok rahatsız etti.
gerisi iyi sesinin gideri var.
-
Güzel başarılı yalnız biraz daha eğitmelisin sanırım sesi, sanki titriyor ? ve nefesi kullanmayı bilmiyorsun ciğerden çalışıyorsun ?
-
Hacı güzel olmuş... Sesine sağlık (:
-
Günümüzdeki bir çok sözde sanatcıdan, senin sesin daha güzel,
-
vokal dedıgı 2. ses ise dedım arkadasa yapma programla attı benım sesı 2. ses kullandı ewt dıyafram olayı tam yok sanırım cunku calıstıgımı yer sıstemsız calısıoruz cıplak sesle sarkı soluyoruz ama dıkkate alacam cok saolun arkadaslar
-
Hocam valla ses süper çok beğendim.Ayrıca parçada iyi.Başarılarının devamını dilerim.
İlkokul karnesi gibi oldu la,karnelerde yazardı :)
-
cok saolun arkdaslar egitmeye calsıyorum elımden geldıgınce yorumları aldıkca bide cok ayak ustu cıktı oturmaya gıttım hadı kayıt alalım dedı ole cıktı gazı alsam biraz daha kendı bestelerıme de yapacam cok saolun takıp edıyorum yorumları arkadaslar