İlk Kaydım Sesim Hakkında Yorum İstiyorum
-
sabaha buralar hep profesyonel sanatçı , beste ustası filan kaynar.
Elinize ağzınıza sağlık hocam çok güzel olmuş.
-
seviye korundugu surece kardesım dolsun sevıyelı sekılde her turlu elestırıye acıgım ve emınım TbT den cok guzel seyler cıkacaktır
-
hocam sesin güzel ya boğazına ses tellerine sağlık slow ve gitarlı şarkıları sevmem ama seninki kulağa hos geliyor
-
hocam albüm çıkart almazsam neyim :D
-
-
titreyerek söylüyorsun gibi geldi bana..biraz daha kendine güvenerek söylemeye çalış hocam.
-
kaygusuz hocam haklısın ses de sıkıntı var calıstımız yerde girne limanda bı bar acık buyuk de bı mekan sahne denıze donuk denızden soguk hava onumuze de ocak kuruyolar sıcakda onden vuruyo 1 haftadır yatarken tek shot sadece viski atıp ole uyuyabılıyorum yoksa oksurukden uyuyamıyorum hastalık var bıraz bunu da cekerken kucuk bardak votka ıctım oksurmeyım dıe :)
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz hocam haklısın ses de sıkıntı var calıstımız yerde girne limanda bı bar acık buyuk de bı mekan sahne denıze donuk denızden soguk hava onumuze de ocak kuruyolar sıcakda onden vuruyo 1 haftadır yatarken tek shot sadece viski atıp ole uyuyabılıyorum yoksa oksurukden uyuyamıyorum hastalık var bıraz bunu da cekerken kucuk bardak votka ıctım oksurmeyım dıe :)
-----------------------------böle kaygusuz yazıyon nasıl oluyo da o müridin profil linkine dönüşüyo. merak ettim
-
copy paste :D
-
çok iyi ya ses. başarılarının devamını diliyorum hocam.
edit: facede paylaştım.