İlk Laptopumu Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Garantili ikinci el birşeyler bulabilirsin,  mesela gtx680m ve uzeri olanlari işini görür. Rakamlara aldanma benchmark degerlerini kiyasla,  mesela gtx860m 680mden daha iyi değildir. 

Ayni ozelliklerde hp, asus,  toshiba fiyati ikiye katlar ki bunlar monsterin tadini vermez.  Dell presicion m serileri,  lenovo thinkpadler işe uygundur ama oyunda istediğini vermez. Lenovonun birkaç modeli fiyat/performans olarak iyidir. SSD sonradan kendin de takabilirsin,  ssd olmadan olmaz. 

Monster,lenovo... Başka yere gitmemelisin. 

Msi g60 ve 70 serilerini de say bari lenovo dan 10 kat iyi bu modeller

Amatör forever
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Dediklerinizi arastiriyorum 2.el almam arabadan baska ikinci ele karsiyim:) 

Tahribat ta laptop konusuna 213 hit geliyor ya :( 

Cevaplarinizi bekliyorum benim icin cok onemli bir konu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Hocam MSI,Monster veya Lenovo düşün derim 5-6 ay önce ev arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam 2100TL e Monster aldı alet çılgın atıyor 
    aynı şekilde 3 sene önce başka bir arkadaşımda MSI ın gaming serisinden laptop almıştı namussuz alet  GTA5 i çatır çutur oynuyor.

PsychoDawn tarafından 15/Tem/15 03:11 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Konuyu okuyunca kendimi gördüm :| Ben ne zaman acaba bu tür bir konu açacağım.

Abim lenova kullanıyor gayet memnun şuan.

pSkpt tarafından 15/Tem/15 03:14 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Bu halimede sukur be hicam birde bakarsin bende alamamis olurum:) 

O zaman monster aliyorum? Yani modelllerine bakip butceme en uygun olani sececegim.

NOT: BIRTEK OYUN DEGIL SAYDIGIM DIGER OZELLIKLERIDE KARSILAYACAK DEGIL MI?:) 

YANI MONSTER ALIP WEB TASARIM PROGRAMLAMA YAPAMADIKTAN SONRA BIR ANLAMI YOK:))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Fiyatlara dolar olarak bakmak lazim 1.100 dolar dan daha fazla verirsen performansli laptop oluyor. Ona gore düşün. Y5070 ve y510p gibi ürünler süper birde sakin 5400rpm harddisk kullanma direk ssd al.240gb.en az

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

Bu halimede sukur be hicam birde bakarsin bende alamamis olurum:) 

O zaman monster aliyorum? Yani modelllerine bakip butceme en uygun olani sececegim.

NOT: BIRTEK OYUN DEGIL SAYDIGIM DIGER OZELLIKLERIDE KARSILAYACAK DEGIL MI?:) 

YANI MONSTER ALIP WEB TASARIM PROGRAMLAMA YAPAMADIKTAN SONRA BIR ANLAMI YOK:))

Yaparsın yaparsın :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

Hocam MSI,Monster veya Lenovo düşün derim 5-6 ay önce ev arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam 2100TL e Monster aldı alet çılgın atıyor 
    aynı şekilde 3 sene önce başka bir arkadaşımda MSI ın gaming serisinden laptop almıştı namussuz alet  GTA5 i çatır çutur oynuyor.

O dedigin makina kesin g60 gtx 660 m ekran kartiyla harikalar yaratiyor efsane o gaminglerin kasasi

Amatör forever
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

O dedigin makina kesin g60 gtx 660 m ekran kartiyla harikalar yaratiyor efsane o gaminglerin kasasi

Amatör forever
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Oyun makinasıyla para kazanamazsın demedi deme. Ben seyahatlerim için 300 500 liraya bi laptop aldım onunla geziyorum. Mobil aygıtlar yıpranıyorlar bunuda bir hesaba kat bence.

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 2203 Toplam Mesaj: 26
laptop tavsiye ilk bilgisayar