İlk Laptopumu Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

Oyun makinasıyla para kazanamazsın demedi deme. Ben seyahatlerim için 300 500 liraya bi laptop aldım onunla geziyorum. Mobil aygıtlar yıpranıyorlar bunuda bir hesaba kat bence.

Hocam surekli tasimicam ama performansli olmasini istiyorum:) oyun amacli pc degil yani oyun oynatan zaten performansli olur :) diye dedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Öyle bi zamanda soruyorsun ki hocam laptopu. Son 3-5 ayda en kötü 300-500 lira zam geldi laptoplara.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne alacağını bilmem de ne almayacağını biliyorum.

HP ALMA ne alırsan al hocam.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Bencede monster.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bilgisayar ile dışarda çok fazla işin olmuyorsa sakın alma abi laptop. Sürekli evde masada duracak birşey için laptop almak bence saçma oluyor. Ama tavsiye edeceğim tek marka var Monster. Verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla veren bir markadır.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 2207 Toplam Mesaj: 26
laptop tavsiye ilk bilgisayar