İlk Oyunumuz Yayınlandı Destek Bekliyorum - Pengpeng Fly
-
-
Arlong bunu yazdı
iphone 4 te(ios 7) çalışmıyor sanırım
Malesef çalıştıramadım henüz 4'lerde onu güncellemeyle düzeltmeye çalışacağım
-
Yükledim dostum yorum da yaptım, oyun için de ipucu kısmını kapatamadım :)
hayırlı olsun...
-
Hocam guzel olmus begendim ancak oyuna biraz aksiyonlarmi katsaniz acaba? Arkadan biseyler kovalasa veya ne bilim gittigi yolda bicaklar ciksa ))) sesler ve o yakinlastirma efektleri falan baya guzel olmus
-
telefonun hareket sistemi ile olsaymıs daha iyi olacakmıs yinede basarılar.
-
Hocam yükledim elinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş.
-
oyunu bende denicem ancak sanırım ilahi bi işaret aldım konuyla ilgili pm atıyorum :\
-
Penguenin sesi çok tatlı. :))
Hocam neden UNITY gibi bir platform ile yapmadınız? Java oyun motorları ios ta sıkıntı çıkarabiliyor.
-
SkynetX bunu yazdı
Penguenin sesi çok tatlı. :))
Hocam neden UNITY gibi bir platform ile yapmadınız? Java oyun motorları ios ta sıkıntı çıkarabiliyor.
Başlarken hazır motorlardansa kod kısmına girerek daha sağlıklı bir öğrenim olacağını düşündük. Bu aşamadan sonra Unity veya Unreal Engine gibi motorlara geçmek çok zor değil ama java konusunda haklısın bizim port etmek için kullandığımz yazılımı (RoboVM) microsoft satın aldı ve kapattı. 1 sene içinde tamamen kapanacak ve başka alternatif arayışındayım. Bir süre daha libgdx ile oyun çıkarıp motor değiştireceğim. Bu sefer muhtemelen cocos2d'ye geçerim c++ olduğu için port olaylarında sıkıntı olmuyor PM 'de de belirmiştim hocam girmek isteyen çekinmesin eğlenceli bir sektör daha çok Türk firması yer almalı pazarda
-
Hemen indiriyorum. Hep destek tam destek.