İlk Oyunumuz Yayınlandı Destek Bekliyorum - Pengpeng Fly
-
Hocam hayırlı olsun :)
Gerekli tanıtım ve paylaşımları yapalım bi desteğimiz olsun :)
-
başarılı
-
Eline sağlık oyda verdim ama oyunda yön bulma biraz zor oluyor
Çok ani karar alman lazım oluyor
-
İndirdim, yorumladım, yıldızını verdim başarılarınız devamını dilerim hocam..
-
Hocam hoş olmuş oyun. Bu tarz oyunları severim. :))
-
İndirim yorumumuda attım.Tbrk Ederim.
-
Acilen oyun esnasında arkaplanda çalacak bölümüne göre aksiyon, gerilim, eğlenceli tarz müzikler eklemeniz lazım hocam. Bir de çarptığında kaybettiğine dair müzik ve bölüm bitiminde sadece penguenin gülüşü değil 3 yıldızda "tadaaaa" gibi bir ses efekti ve diğer bölümü oynatacak kadar güzel bi müzik çalmalı.
Emeğinize sağlık geliştirilirse büyük gideri var.
-
Güzel olmuş hocam başarılar.
-
Hani windows phone?
-
Arkadaşlar arasında bende espri olsun diye bir oyun yapmıştım arkadaşlar baya beğendi bakalım aklımda deli fikirler var hayata geçirebilirsem ben de paylaşırım tbtde.
c++ tabanı ile olsun istiyorsanız lua + corona sdk ikilisiyle iyi şeyler çıkartabilirdiniz. Tek bir kodlamayla ios, apk ve windows çıktısı alabiliyorsunuz. Ben bu şekilde yaptım oyunu. Arkadaşlarla aramızda olan esprileri ve bazı özel şeyleri içerdiğinden oyunu paylaşamıyorum şuan ama global versiyon yapıp koyacağım playstoreya. İstek olursa kullandığım bütün ikonlardan tut spritelara kadar kodlarla birlikde paylaşırım olmadı forumca geliştiririz:D
Tekrardan yazayım lua'yı tavsiye ederim. Cocos da destekliyor lua'yı, lua ile c++ a göre çok daha esnek çalışabilirsiniz. Corona da ücretsiz, geliriniz 100bin doları geçmediği sürece herhangi bir lisans sıkıntısı yok.