İlk Spor Arabamız : Şamil S-74
-
donunu bağlamayı bilmeyenler burda adamın emeğiyle taşak geçiyorlar yolda yürümeyi bilmezsiniz sorsanız hayatınızda en büyük başarınız nedir die çoğu tuvaletim geldiğinde tuvalete gidebiliyorumdan öteye gitmez gidin bokunuzla oynayın
-
KrypT bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
Kalbim sıkıştı, nefesim daraldı, ölüyorum. Hayattaki en büyük amaçlarımdan birisi ya bu arabaya sahip olmak. İnsan yapımı değil resmen Cehennemin derinliklerinde iblis mühendislerce tasarlanmış.
-
Eski türk uzay filmlerınden fırlamıs gibi bu nasıl bir zevktır arkadaş :)
-
Hayır niye ısrarla kendi arabamızı yapma çabasındayız anlamıyorum. Bırakalım gelip ülkemizde imal etsinler, hep istihdam olsun hem de gereksiz uğraşlardan emeklerden kurtulalım. Parçalarını biz üretelim, lastiğini üretelim, camını üretelim de niye illa logoya türk bayrağı koyma derdindeyiz
-
cunku somurulmek istemiyoruz
-
Adam sana ürettiği kaliteyi satıyor. Yapacağın araba bir renault olsa en kötüsünden eyvallah. Milliyetçiliğin de bu kadarına pes.
-
NFSII 'deki frz2000 la bu :D
-
Ya bidi bidi etmeyin. Bizim ulke iste bu yuzden hala 3. dunya ulkesi. Vizyon yok amk adamlarinda. Millet "yaptik mi en iyisi yapalim" diye kasiyor, bizimkiler "bak biz de birsey yaptik ihihihiihi emege saygi lan, daha iyisini yap elestirme" diye atar yapiyor.
Evet adam emek vermis araba yapmis ama bu dunyanin en sikindirik arabasini yaptigi ve ebesinin ami gibi bir fiyata kakaladigi gercegini degistirmiyor. Anasini satayim kimsenin cikip da Windows 8 hakkinda "baba adam yapmis ya, sen daha iyisini yap da oyle konus" dedigini gormedim. Milliyetcilik olsun, hatta fasizm olsun, komunizm olsun, butun goruslerle gerzeklik arasinda ince bir cizgi var ve bizim milletin cogu nedense hep cizginin yanlis tarafinda oluyor. Samiller sizi.
krypt tarafından 08/Şub/13 03:37 tarihinde düzenlenmiştir -
''Bütün araçların birbirine benzediği bir ortamda alkışlanan bir kopya ortaya çıkarmak değil sadece bizi temsil etmesiydi.
İsmimizle çizgimizle projemizle gurur duyarak prensiplerimize uygun olarak hayata geçirdik.''
Adam zaten cevabını vermiş hala neyi tartışıyorsunuz. -
Abi spor olabilir. Ama dış tasarım kartondan yapılan araçlara benziyor.
Çok yapmacık duruyor.