folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmzanın Geçerliliği?

İmzanın Geçerliliği?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    imza atıp bu imza bana ait değil denebilir mi soru bu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SAĞ EL KULANIYORSAN SOL ELE İMZA AT UYUŞTURUCU ALMAN LAZIM KALBİN ATIŞLARI DEĞİŞİYOR TİTREŞİM FARKLILAŞIYOR.. OZAMAN YIRTMA ŞANSIN VAR :=)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

bende 3 ders peş peşe imza atıyorum 3üde birbirinden farklı a.k, bi türlü aynısını tutturamıyorum ahaha

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

4 sene önce kart almıştım hcsbden. gecenlerde hsbc bankasına gittim, ev adresini değiştirmem gerekiyordu sanırsam.. kağıtları imzaladım.. kadın görevli bu imza değil, başka bi imza kullanmışsın onu at dedi.. düşündüm düşündüm o imza aklıma gelmedi. en son pcden gösterdi.. o şekilde imzayı attım.. şimdiki kullandığım imzada el yazısı ile m....z yazıyorum. o zaman m yi a nın içine alarak atardım...

illede o imza olacak dedi.. lan gadın seni mi kıracam deedim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------
    trilyonlara imza atip. o uzmanlari satin alip imzayi ben atmadim bak uzman oyle diyor demek mantikli. demekki neymis. imza isi mantiken sakatmis. islak imza da bile bulamadilar senelerce sakat is.

bknz:imza sirküleri

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

4 sene önce kart almıştım hcsbden. gecenlerde hsbc bankasına gittim, ev adresini değiştirmem gerekiyordu sanırsam.. kağıtları imzaladım.. kadın görevli bu imza değil, başka bi imza kullanmışsın onu at dedi.. düşündüm düşündüm o imza aklıma gelmedi. en son pcden gösterdi.. o şekilde imzayı attım.. şimdiki kullandığım imzada el yazısı ile m....z yazıyorum. o zaman m yi a nın içine alarak atardım...

bankada tek imza kullanma zorunluluğu var. aksi taktirde sahte kimlikle senin adına maaş veya kredi çekilebilir.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:

bankada tek imza kullanma zorunluluğu var. aksi taktirde sahte kimlikle senin adına maaş veya kredi çekilebilir.

ben banka hesabı açıcaktım 3 tane ayrı forma imza attırdılar üçüde farklıydı :D kadın garip garip bakmıştı suratıma :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:

Pikacu bunu yazdı:

artık ole yaptık... yoksa gadın yaptırmıyordu.. bende zaman zaman imza değiştiririm...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    mantiken "bu imza benim degil denilebilir" bunu diyen cikar cikmaz bilemeyiz cikadabilir. once imzami bulundi yoksa imzanin uzmanlarimi simdi bunu dusunuyorum :D haha.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

bide e imza var :DD

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
Toplam Hit: 2543 Toplam Mesaj: 21