İmzanın Geçerliliği?
-
imza atıp bu imza bana ait değil denebilir mi soru bu
-
SAĞ EL KULANIYORSAN SOL ELE İMZA AT UYUŞTURUCU ALMAN LAZIM KALBİN ATIŞLARI DEĞİŞİYOR TİTREŞİM FARKLILAŞIYOR.. OZAMAN YIRTMA ŞANSIN VAR :=)
-
bende 3 ders peş peşe imza atıyorum 3üde birbirinden farklı a.k, bi türlü aynısını tutturamıyorum ahaha
-
4 sene önce kart almıştım hcsbden. gecenlerde hsbc bankasına gittim, ev adresini değiştirmem gerekiyordu sanırsam.. kağıtları imzaladım.. kadın görevli bu imza değil, başka bi imza kullanmışsın onu at dedi.. düşündüm düşündüm o imza aklıma gelmedi. en son pcden gösterdi.. o şekilde imzayı attım.. şimdiki kullandığım imzada el yazısı ile m....z yazıyorum. o zaman m yi a nın içine alarak atardım...
illede o imza olacak dedi.. lan gadın seni mi kıracam deedim...
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
trilyonlara imza atip. o uzmanlari satin alip imzayi ben atmadim bak uzman oyle diyor demek mantikli. demekki neymis. imza isi mantiken sakatmis. islak imza da bile bulamadilar senelerce sakat is.
-----------------------------bknz:imza sirküleri
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------4 sene önce kart almıştım hcsbden. gecenlerde hsbc bankasına gittim, ev adresini değiştirmem gerekiyordu sanırsam.. kağıtları imzaladım.. kadın görevli bu imza değil, başka bi imza kullanmışsın onu at dedi.. düşündüm düşündüm o imza aklıma gelmedi. en son pcden gösterdi.. o şekilde imzayı attım.. şimdiki kullandığım imzada el yazısı ile m....z yazıyorum. o zaman m yi a nın içine alarak atardım...
-----------------------------bankada tek imza kullanma zorunluluğu var. aksi taktirde sahte kimlikle senin adına maaş veya kredi çekilebilir.
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------bankada tek imza kullanma zorunluluğu var. aksi taktirde sahte kimlikle senin adına maaş veya kredi çekilebilir.
-----------------------------ben banka hesabı açıcaktım 3 tane ayrı forma imza attırdılar üçüde farklıydı :D kadın garip garip bakmıştı suratıma :D
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------4 sene önce kart almıştım hcsbden. gecenlerde hsbc bankasına gittim, ev adresini değiştirmem gerekiyordu sanırsam.. kağıtları imzaladım.. kadın görevli bu imza değil, başka bi imza kullanmışsın onu at dedi.. düşündüm düşündüm o imza aklıma gelmedi. en son pcden gösterdi.. o şekilde imzayı attım.. şimdiki kullandığım imzada el yazısı ile m....z yazıyorum. o zaman m yi a nın içine alarak atardım...
-----------------------------artık ole yaptık... yoksa gadın yaptırmıyordu.. bende zaman zaman imza değiştiririm...
-
mantiken "bu imza benim degil denilebilir" bunu diyen cikar cikmaz bilemeyiz cikadabilir. once imzami bulundi yoksa imzanin uzmanlarimi simdi bunu dusunuyorum :D haha.
-
bide e imza var :DD