folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnanç Eksikliğinden Vitaminsiz Kaldım.

İnanç Eksikliğinden Vitaminsiz Kaldım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    eyvallah Allah razı olsun ertan kardeşim bu adamın bir din simsarı olduğu daha güzel açıklanamazdı sağolasın

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Turan Dursun'u kötülemeni kiniyorum ve sunu da unutma ..
    bu ülkenin bilgili insanlara bilgelige saygi göstermesi lazim ..
    sen Turan Dursunun cevirisinin ..yanlis oldugunu söylüyosun belki..
    ama neye göre ..senin dogru olarak kabul ettigin ..cevirmen cokmu
    dogru ceviriyor ..lütfen ..ölmüs bir insana yaptigin suclamalar utanc verici..
    Hic bir zaman bir bilge hakkinda böyle konusma ..
    Neyse bunun tartismasini yapmaya gerek yok ..
    ama bilgiye ve bilgelik sevgisine saygi duy ..
    diyeceklerim bunlar .

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek

deliboran17 +1.....

World is a freak show
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ben şunu öğrendim,insanlara saygı gösterme onların bilgilerine saygı göster ve emin ol ki bu yolda herkesten çok ileriyim.Hiçbir zaman kişinin fiziksel özellikleri için değer vermiş değilimdir,sadece şu beyin-kalp ikilisi benim için önemlidir. Turan Dursun a gelelim,bakın arkadaşım,o adam şuan çok büyük bir vebal altındadır,binlerce kişinin dini yanlış tanımasına sebebiyet vermiştir.Benim peygamberime olmadık hakaretler etmiş,muhammed diye hitap etmektedir.O benim düşünceme saygı duymadığı sürece bende onun düşünecelerine saygı duymam.
    Şimdi şuna gelelim,tamam tefsiri boşver,aç kuranı oku,o kitapda acaba insan öldürmenin basit kolay olduğunu söyleyen veya inanmayanlı öldürün gibi bir cümle olduğunu bana göster. Tefsirleri de okuma kendin aç kuranı oku,ayet ismini de verdim,turan dursunun kitabının ismini al karşılaştır,at gözlüklerini gözlerinizden çıkarın.Aç oku,Allah ın ilk emridir.İkra diyor Allah,yani oku.O sende,kuranı oku,anla ve sonra konuş.Eğer anlasaydınız zaten öyle insanlara inanacak kadar saf olmazdınız

Resulallah diyor ki; Bir insanı kurtarmak,tüm insanları kurtarmak gibidir,bir insanı kaybetmek,tüm insanlığı kaybetmektir..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    karizmatrixxx öyle artı vermeyi biliyorsun,kendin katılsana tartışmaya,bilmediklerini sor bakalım,herkes takıldığı soruyu yazsın bakalım,cvplamaya çalışacağım inşallah
    Bir tane de ben sorayım

"Köpekler ne zaman delikanlı olur??"

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Turan Dursun un ne kadar arapça bildiğini ve Ertan kardemizin de dediği gibi Kuranı ne kadar çatpıttıgını Pr. Süleyman Ateşin Gerçek Din Bu 1 ve Gerçek Din Bu 2 adlı kitablarını ( okuyarak anlayabilirsiniz .Turan Dursun yaptıgğı çarpıtmaların hepsine tek tek cevap vermiş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    ertan kardeş sipariş üstüne soru sormuyoruz burda ne zaman tartışmaya katılacağımı da sana sormayucağım heralde her konuda bişiler yazmaya çalışmak her konuda uzman olma anlamına gelmez emin ol ki senden çok daha bilgili kişiler böle herşeye atlamıo

World is a freak show
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Benim msjımda bir arat niyet araman beni üzdü. Ama başkasına artılar vereceğine kendi fikirlerini yazsan daha iyi olur. Benden bilgili insanlar elbette var,kendimi üstün gördüğüm tek msj bulamazsın,Allah a sığınırım böyle birşey yapmışsam.Sadece sorunlarınızı bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışıyorum,beni aşan konularda da bilgili insanlara sorup cevaplarını da yazarım
    Konu dağılmasın...

Toplam Hit: 2202 Toplam Mesaj: 19