İnception
-
filmde ki amaç nedir
-
yüksek beklentiyle gidince tadı çıkmıyor filmin. :)
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Film dün izledim.
Normal bir sinema seyircisi olmanın ötesinde her zaman ve tüm filmlerde aradığım birkaç ortak özellik var.
+ anlam
+ süreklilik
+ ünlem
+ konu
+ kurgu
Filmle ilgili olarak ise öcelikle matrix ve türevi diye nitelendirebileceğim bir film. Leonardo amcanın oyunculuğu ise ciddi anlamda iyi. Replikler ve sahne yönetimi çok hoş. Ama ciddi anlamda anlam karmaşası yaşıyorsunuz. İyi bir konuyu doğru şekilde anlatamamanın sıkıntısı bu da.
Senaristler genelde seyirciyi 2 ileri 1 geri yada şok içinde şok gibi bir nanenin içine sokmaya çalışıp bunu yapamadıkları için de olmuş biraz da bu.
Bence filmi çok daha iyi kurgulayabilirlerdi.
-Sonu 2'si geliyor diye bağırıyor.
Bakalım..
-----------------------------http://www.sinemalar.com/kullanici/fanaa/
:D
-
xxspiderxx bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
Film dün izledim.
Normal bir sinema seyircisi olmanın ötesinde her zaman ve tüm filmlerde aradığım birkaç ortak özellik var.
+ anlam
+ süreklilik
+ ünlem
+ konu
+ kurgu
Filmle ilgili olarak ise öcelikle matrix ve türevi diye nitelendirebileceğim bir film. Leonardo amcanın oyunculuğu ise ciddi anlamda iyi. Replikler ve sahne yönetimi çok hoş. Ama ciddi anlamda anlam karmaşası yaşıyorsunuz. İyi bir konuyu doğru şekilde anlatamamanın sıkıntısı bu da.
Senaristler genelde seyirciyi 2 ileri 1 geri yada şok içinde şok gibi bir nanenin içine sokmaya çalışıp bunu yapamadıkları için de olmuş biraz da bu.
Bence filmi çok daha iyi kurgulayabilirlerdi.
-Sonu 2'si geliyor diye bağırıyor.
Bakalım..
-----------------------------http://www.sinemalar.com/kullanici/fanaa/
-----------------------------Ohaa :S
O mal kimse adam akıllı çalmayı bile becerememiş.
Benim orjinal yorumumdan almış eşşolusu :D
http://www.intersinema.com/baslangic-filmi/ ( Laposte diFalcone )
-
xxspiderxx bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
Spoiler;
Son sahnedeki totem sonucu, rüyamı? gerçekmi?
-----------------------------Spoiler;
Spoiler;
Spoiler;
hocam o sahne tamamen ipneliğine bi sahne :) sonuç gerçek çünkü eğer rüya olsaydı çocukların yüzünü göremezdi (anıları yerleştirerek rüyayı oluşturuyolar ve o anısında çocuklarının yüzlerini görememişti) ayrıca rüyada çocukların kıyafetleri farklı ayrca yüzük detayı varmış farketmemiştim.
Spoiler;
Spoiler;
SPOİLERSPOİLER
SPOİLER
SPOİLER
hAyır pek sanmıyorum.Çünkü kız aşağı atlayıp rüyadan uyandıktan sonra diğer kickleri yakaladı ve uyandı.Fakat leonardo japon u kurtarmaya gideceğim dedi ve kızla birlikte atlamadı ve kickleri kaçırdı.Zaten dİkkat edersen birden denizden fırladı ve japon un yanına gitti.Yani kick i kaçırmış oldu ve rüyanın içindeki rüyada kilitli kaldı. diyebiliriz.Sonuç;jApon ve leonardo rüyada hapis kaldı diğerleri uyandı.
-
Dün öğlen izledim filmi çok hoşuma gitti.Filmin belli bir başı ve sonu yok tıpkı rüyalarımız gibi.Senaryosu oldukça yaratıcı geldi.Görsel efektler hoşuma gitti.Dün gece saçma sapan rüyalar görmemi de bu filme bağlıyorum.
-
Divx e düşmesine ne kadar kalmıştır
-
dvdrip ini bulan varsa linkini buraya koyabilirmi ? ben isohunt dan iki tane indirdim ikisi de dandik camrip di izlemedim.
-
DVDsi çıkmadan DVDrip çıkmaz :) Birkaç ay bekleyeceksiniz. Bu arada, film çok güzel.