İnception Hakkında !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

bu film hakkında bir sürü teori okudum,fikir aldım.Yav arkadaş biriside çıkıp demez mi ki di caprio nun karısı aslında ölmedi.Filmde bir sahnede çocuklarıyla konuşuyor telefondaki ses babanız diyor burdaki kadın sesinin çocukların babannesi yada annanesi olduğunu düşünmemizi amaçlıyorlar ama filmin sonunda çocukları almaya gidince ortada bir kadın falan göremiyoruz.Bu durumda ya bizim caprio yine bi önceki filmindeki gibi şizo yada filmin ikincisi çıkacak.

-----------------------------

Telefonla konuşurken kızınında dediği gibi " Büyükannem hiç dönmeyeceğini söyledi. ".Telefondaki zaten büyükannesi, Caprio büyük anneni telefona veririmisin? deyince kızda " Başını sallıyor " diyor, sonra erkek çocuk ile konuşmanın devamında çocuk soruyor ;

- Annem senin yanında mı?

+ James, bunu konuşmuştuk, annen artık burada değil.

Anlaşılan James öldüğünü idarak edememiş, çocuk işte annesini sorup duruyo. Filmin sonunda çocukları almaya gelince, telefondankinin orada olmamasının sebebi bence büyükannenin Caprioyu yu sevmemesi, baktı Capriyo geliyor biraz yanlız bıraktı veya çekip gitti herhal :)

Film başladı, çocukları hayal ederken çocukların üzerindeki kıyafetlere bakın? pozisyonlarına bakın, erkek çocuğun üzerinde gömlek, pantolon var, arkası dönük çömelik vazıyette, kız çocuğu ayakta yürüyerek geliyor sonra oda çömeliyor, üzerinde pembe bir elbise var, çocukları görmeye gidince yine aynı kıyafetler yine aynı pozisyon,James le olan konuşmalara bakalım

+bak ne yaptım baba

-Ne yaptın

+Taşlardan ev yaptım

Film ilk başında gördüğü hayelde James ev yapıyordu, çünkü kumsaldaydı, şimdi evin bahçesinde dikkat ederseniz hiç bir şeyle oynuyor, hani nerede ev?

bence rüyada bizim esas oğlan, çocukları hayal etme durumunu tamamlıyor o kadar.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

çocuklar senelerdir aynı kıyafetimi giyiyo hacılar. bi arkadas söylemişti forumda :) aynı kıyafet ve aynı sahne sadece yüzlerini dönüyorlar gercek olması imkansız...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

çok ilginç dünden beri düşünüyorum kesin bi sonuç bulamadım :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

di kaprio karlı bölümde ölen adamı en dipte kurtarıp uyanıyolar. yani karsıını bırakıyor. görevini başarıyla bitirince evine ( amerikaya ) dönüyor

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Di Caprio'ya da bir filmin sonunda ne olduğunu anlayabilsek.. Aynı şeyi Zindan Adası'nda da yapmıştı vicdansız. yok deli miydi değil miydi? yok bu filmde de rüya mıydı değil miydi? yok Hızır idi Yunus idi? Bir filmde de sonunu açık etsin vicdansız

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bence gerçekti.. Film müthişti tadında bırakılmalı 2.si bu kadar iyi olamaz..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 3069 Toplam Mesaj: 17