Inception Soru ?
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
rüyalarlara girerlerken kollarına bir kablo takıyorlardı, fakat son sahnede uçakta uyandıklarında hiç birinin kolunda kablo falan yoktu. ya senaryo hatası ya rüya olduğunun göstergesi.
ekşiye bakıyordum da belkide çekim hatası değil olay şudur gerçekten ;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20767421
-----------------------------Okudum Gayet Mantıklı Diye düşünüyorum.
-
ayrıyetten nişan yüzüğü yok..
ama şuda var film bitince bir ses tınnnn ediyor topaç durmuş gibi
filmin yapımcısı filmin ikinci kısmı yok dikkatle izleyin dedi
-
rüya degildi . niye ?
rüyadalarken ve uyanıkken o seviyeleri unutmayin topaç düşmüyor ama filmin sonunda senarist ipneligine öle bitirmiş fark ettiyseniz topaç yavaşlıyor ve
sarsılmaya başlıyor ha düştü ha düşecek
+ olarak babası kızının ve oglunun yüzünü o sahnede hiç görmediği için , rüyada ne yaparsam yapayım bunu değiştiremem onların yüzünü öyle göremem demiştiki rüyalarda hep ters duruyorlar gerçekte ise son sahnede yüzlerini gördü
+ kadın haklı diyelim ve atladı uyandı ee beraber rüya görmek için beraber uyumaları gerekiyor bizim adamıda uyandırırdı ama kaç yıldır hiç birşey yok
film çok güzeldi 10 üzerinden 10 veriyorum karlı bölüm de bildigin cod un o muhteşem karlı bölümü gibi
aklında bişi kalmış olan varsa her türlü teknik ayrıntı verilir
filmin 2. si çıkması hem güzel hem kötü olur güzel yanı muhteşemdi devamını izlemek isterdik
kötü yani senaryo bence 1 filmlik yazılmış ve buyüzden muhteşem bitti
-
bu zamana kadar izledigim harbiharbi en iyi filmdi esaretin bedelini falan pert etmiş bence bu film.
-
Cizik.aksam anlatcam
-
Yanlış hatırlamıyorsam arafta kalıyordu, sinemada seyrettiğimiz kadarı işle topaç düşmemişti.
-
rüya içinde rüya içinde rüya da adamın aklına girip babasından miras bıraktığı şirketi batırmasını sağlamaya çalısıyolar.2. rüyada Uyudukları minibüs köprüden aşağı düşünce rüyadaki yerçekimi değişiyo uyanmaya çalısıyolar. Topaç ın işlevi topaç düşerse rüyada olmadıklarını anlıyolar filmin sonunda topaç sürekli dönüyo ve filim bitiyo kararı izleyiciye bırakmışlar.
-
çoluk çocuğu abuk subuk şeylerle kandırıyolar varya , yok rüyaymış rüya içinde rüyaymış lan olm öyle rüya mı olur ? matrix de gene insanlar tüplerde sıvıın içinde hertaraflarında sensörlerle fln uyuyolar öyle "okadar" gerçek rüyalar görüyolardı ya bunda ? takıyo koluna serumu sonra ver yansın ...
titanikten sonra en skindirik filmi heralde bu adamın. Bende bişi sanıp izledim 2,5 saat , bide içine eğreti bi aşk hikayesi yamamışlar ki çok çakma olmuş sonra binlerce gerzek çıkıp diyebilir bizde hemen bi havayolu şirketi alıp rüya görmeye başlayalım maceradan maceraya atlayalım fln , öte yandan bu dallamalar güya soygun yapçaklar ne çalcakları da belli değil ya ...
neyse hiç mi hiç abartıldığı gibi iyi bi film değil, o yüzden kafa yormaya değmez diyorum ben senarist olan dallama atmış işte kıçından ...
geçen filmi -shutter island- çok daha iyi bir senaryo&kurgu&oyunculuk içeriyordu bence
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------rüya degildi . niye ?
rüyadalarken ve uyanıkken o seviyeleri unutmayin topaç düşmüyor ama filmin sonunda senarist ipneligine öle bitirmiş fark ettiyseniz topaç yavaşlıyor ve
sarsılmaya başlıyor ha düştü ha düşecek
+ olarak babası kızının ve oglunun yüzünü o sahnede hiç görmediği için , rüyada ne yaparsam yapayım bunu değiştiremem onların yüzünü öyle göremem demiştiki rüyalarda hep ters duruyorlar gerçekte ise son sahnede yüzlerini gördü
+ kadın haklı diyelim ve atladı uyandı ee beraber rüya görmek için beraber uyumaları gerekiyor bizim adamıda uyandırırdı ama kaç yıldır hiç birşey yok
film çok güzeldi 10 üzerinden 10 veriyorum karlı bölüm de bildigin cod un o muhteşem karlı bölümü gibi
aklında bişi kalmış olan varsa her türlü teknik ayrıntı verilir
filmin 2. si çıkması hem güzel hem kötü olur güzel yanı muhteşemdi devamını izlemek isterdik
kötü yani senaryo bence 1 filmlik yazılmış ve buyüzden muhteşem bitti
Filmin sonuna doğru karısı yüzünü görmek istiyomusun diye sordu ama bizim eleman bakmadı onları gerçek hayatta görücem diye.. -
Melik bunu yazdı:
bugax bunu yazdı:
rüyalarlara girerlerken kollarına bir kablo takıyorlardı, fakat son sahnede uçakta uyandıklarında hiç birinin kolunda kablo falan yoktu. ya senaryo hatası ya rüya olduğunun göstergesi.
ekşiye bakıyordum da belkide çekim hatası değil olay şudur gerçekten ;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20767421
-----------------------------Okudum Gayet Mantıklı Diye düşünüyorum.
-----------------------------iyide hocam zaten onlalrı rüyaya hazırlayan bi ekip vardı uçakta ve rüya içinde rüya görecekleri için farklı bir uyutucu kullandılar diye hatırlıyorum, uyandıklarındada herşeyin normal işlemesi için aynı ekip onları uyanmaya hazırlamış makinaları çıkarmıştır, zaten makinelere bağlı uyansalar, tohum attıkları adam işi farkederdi.
ekşideki yorumda gayet mantıklı, farklı bi bakış açısı ama replikleride inceleyince gerçekten mantıklı :D