Inception Soru ?
-
@manhyak
evet öyle dedi ama istese bile göremezdi , yani hiç bir sahnede de göstermedi zaten onu (yüzlerini)
+ olarak o ekşisözlükteki teoriye göre böyle de olabilir ama bence mal ın çoktan uyandırması gerekirdi ama yapmadı aradan o kadar zaman geçmiş ve tek katman var yani
5dk nın 1 saat oldugu katman oyüzden o teori bana göre çürümüştür
totem in gerçek ile rüya arasindaki tek ayırt etme aracı oldugunu biliyoruz ve bu yüzden bence onda bir hile yok yani babası ile konuştugunda ve mimar kız ile pratik yaparken gerçek dünyadaydı
şuanki senaryoya göre %100 doğruyu kimse bulamaz , bazı şeylerin ucu açık bırakılmış ancak senaryonun (bence ) devamı gelmeyecek
-
abi durcak olsa durduğunu gösterirlerdi..2 geliyor
-
Şuanda Tahribat'a rüyamın 3. katmanından giriyorum, bu filmin komedi versiyonu tutar diyorum :D
-
diğer konuda arkadaşlarla bu olayı konustuk inception diye aratırsan forumda diğer konudaki yorumlara bakabilirsin.bende sinemada izledim son sahnede düşme sesi duyanlar olmuş fakat ben duymamıstım dikkatsizliğimede gelmiş olabilir ama düşme sesi var diyorlar o yönetmenin sona bıraktığı bir aldatmaca gibi bişey olmus
-
cobb un gördüğü aslında rüya en son rüya kırılımında karısı olan zengi adamdı.
onun bilinç altına anılarında çocukları görmeyi işledi.(çünkü o hep anılarında çocuklarını göremeyeceğine inanıyordu.)
ve uyandıkları yer aslında yine bir rüya aslında yine rüyada çocuklarıyla yaşamaya devam ediyor(çünkü artık anılarında çocuklarının yüzünü göremeyeceğine önceki kırılımda bilinçaltına işlendi)
bence olay bundan ibaret
-
imdb de bişi gözükmüo bence 2. film gelmez.
-
bu fılm hala ımdb de 4. sıradaysa kımsenın bu fılme yok sacma yok abuk subuk cocukca demsını takmam fılmı ızledım gercekten güzel olmus hakkettıgı yerde duruyor bence ve dun aksam tekrar ızledıgımde yenı seyler farkettım fılmın sonunda hala bı ruyadalardı neden oldugunu solemek ıstemıyorum belkı kendınız bulursunuz