Inception Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@manhyak

evet öyle dedi ama istese bile göremezdi , yani hiç bir sahnede de göstermedi zaten onu (yüzlerini) 

+ olarak o ekşisözlükteki teoriye göre böyle de olabilir ama bence mal ın çoktan uyandırması gerekirdi ama yapmadı aradan o kadar zaman geçmiş ve tek katman var yani

5dk nın 1 saat oldugu katman  oyüzden o teori bana göre çürümüştür 

totem in gerçek ile rüya arasindaki tek ayırt etme aracı oldugunu biliyoruz ve bu yüzden bence onda bir hile yok yani babası ile konuştugunda ve mimar kız ile pratik yaparken gerçek dünyadaydı

şuanki senaryoya göre %100 doğruyu kimse bulamaz , bazı şeylerin ucu açık bırakılmış ancak senaryonun (bence ) devamı gelmeyecek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi durcak olsa durduğunu gösterirlerdi..2 geliyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Şuanda Tahribat'a rüyamın 3. katmanından giriyorum, bu filmin komedi versiyonu tutar diyorum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

diğer konuda arkadaşlarla bu olayı konustuk inception diye aratırsan forumda diğer konudaki yorumlara bakabilirsin.bende sinemada izledim son sahnede düşme sesi duyanlar olmuş fakat ben duymamıstım dikkatsizliğimede gelmiş olabilir ama düşme sesi var diyorlar o yönetmenin sona bıraktığı bir aldatmaca gibi bişey olmus

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sims
    sims's avatar
    Erkek

cobb un gördüğü aslında rüya en son rüya kırılımında karısı olan zengi adamdı.

onun bilinç altına anılarında çocukları görmeyi işledi.(çünkü o hep anılarında çocuklarını göremeyeceğine inanıyordu.)

ve uyandıkları yer aslında yine bir rüya aslında yine rüyada çocuklarıyla yaşamaya devam ediyor(çünkü artık anılarında çocuklarının yüzünü göremeyeceğine önceki kırılımda bilinçaltına işlendi)

bence olay bundan ibaret

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

imdb de bişi gözükmüo bence 2. film gelmez.

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bu fılm hala ımdb  de 4. sıradaysa  kımsenın bu fılme  yok sacma  yok  abuk subuk  cocukca  demsını takmam  fılmı ızledım gercekten güzel olmus hakkettıgı  yerde  duruyor bence  ve dun aksam tekrar  ızledıgımde yenı seyler  farkettım fılmın sonunda  hala bı ruyadalardı neden  oldugunu solemek ıstemıyorum belkı kendınız bulursunuz 

kontra bisiklet
Toplam Hit: 4233 Toplam Mesaj: 28