İndex Atma
-
hayır olm en iyi beyin gücüyle atılır :-D
-
flood ile 1- 2 saatligine durdurdugun siteye nasil index atacan tosun pasa. senin anlayacagin okadar kolay degil index atma. eger cok istiyorsan hava atmak icin git cw ye ezikler grubuna katil. fso falan ögren. :-))
-
hound v.5 nerden bulabiliriz peki
-
hound 5 buldum peki bunla nası index atıcaz
-
WeBCiN bunu yazdı:
hound 5 buldum peki bunla nası index atıcaz
bak antikky ne demş okusana yavaş atarsın demiş ;) yavas yavas yapcaksın annamında diil haa :P -
tamam usta onuda anladım ama daha çok protata benzettim bunu index nasıl yavış atıcaz
hiç bişey çözemedimki usta programda bi site var boyna benim siteme saldırıyo hiç bişey yapmadığım halde onlara bıktım artık bitanede ben index atım artık usta yardım edin biraz be usta
-
o zamn o programı niye demişler usta başka yokmu indez atan program usta be
-
WeBCiN bunu yazdý:
o zamn o programý niye demiþler usta baþka yokmu indez atan program usta be
>> index atan program << ??Vay be bir dü$ünseniz bu kadar kolay yoluyla olsa idi...
ya web de site kalmazdi karde$. Bir siteye index atabilen birisi bilki o siteyi elle gecirmi$ki (hacklemi$) indexi atsin
denyo ile çokerttiðimiz bir siteye nasý index atarýz olacak $ey degil, ikisinin arasinda coook fark var
hee bak $öyle olabilir denyo ile çokerttiðimiz bir siteyi daha rahtcana elle gicirirsin yani dos atack, Brute... artik aklina ne gelirse
önce siteyi hacklersin indexini atarsin,bu kadar
-
ben çok index attım ama bişy olmuyo zumsukun videolarını da izlemişliğim var
AMA ÖNEMLİ OLAN AÇIKLA SİTEYE İNDEX ATMAK DEĞİL KENDİ AÇIĞINI BULUP SİTEYİ HACKLEMEKTİR...
ingilizcen varmı
sonra html bilgin nasıl
:D
programcılıgın varmı..
yoksa anca millet index atar sonra da sen atarsın o siteye exiq gibi..
istiyosan sana 3 adımda siteye index atmayı gösterim
garantili
ama boş ona bi yere gelemezsin anca öyle index atarsın işte..
-
puhahah.:D
Yaf adı üstünde çökmüş bir site .Daha nasıL atacan index i ben anlayamadım .Siteyi ele geçirsen neysede çökmüş siteden bahsediyorsun : (