İndex Atma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

walla beyler şimdi ben de merak ettim database olayını.başka biyerdede bikaç kişiye sordum ama tam yanıt alamadım anlayan varsa bi yardım eder mi?geçen gün hz muhammed karikatürü yayınlayan bi siteye denyo4 ile flood yaptım ve site 4-5 kez falan ip değiştirdi sonrada şöyle bi yazı çıktı

Coppermine critical error:
    Unable to connect to database !

MySQL said: Host 'angst.shacknet.nu' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts'

işte bu yazı yarım saat kadar çıktı siteye o sürede ulaşamadım,hep bu yazı çıktı.yani ben o sitenin databasesine kısa süre de olsa kilitledim mi yoksa adamlar beni mi engelledi.ve o süre içinde o siteye girmeye çalışan diğer kişilerde bu yazıyı gördüler mi?

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMega
    NuMega's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdý:

NuMega bunu yazdý:

WeBCiN bunu yazdý:

o zamn o programý niye demiþler usta baþka yokmu indez atan program usta be

>> index atan program << ?? Vay be bir dü$ünseniz bu kadar kolay yoluyla olsa idi...

ya web de site kalmazdi karde$. Bir siteye index atabilen birisi bilki o siteyi elle gecirmi$ki (hacklemi$)  indexi atsin

denyo ile çokerttiðimiz bir siteye nasý index atarýz olacak $ey degil, ikisinin arasinda coook fark var

hee bak $öyle olabilir denyo ile çokerttiðimiz bir siteyi daha rahtcana elle gicirirsin yani dos atack, Brute... artik aklina ne gelirse

önce siteyi hacklersin indexini atarsin,bu kadar

Katýlmadýðým bi kaç yer var.

1-Ýndex attýðýn siteyi hacklemiþ sayýlmazsýn.Ýndex anasayfayý deðiþtirmektir(kýsaca) hacklemek(deðiþir aslýnda host-domain) ele geçirmektir.MEsela domaini hacklersin kendi sayfana yönlendirirsin ns yardýmýyla.

2-"denyo ile çokerttiðimiz bir siteyi daha rahtcana elle gicirirsin yani dos atack, Brute... artik aklina ne gelirse "

buna hiç katýlmýyorum site çökertmek farklýdýr.Sen urlye www.site.com yazdýðýnda pc ile site arasýnda paket alýþ veriþi olur.kýsacasý ping.Pc apketleri yollar sitede buna cevap verir.dos yada flood yapmanýn mantýðý þudur;

Siteye bir çok kez baðlanmýþ gibi olursun.Sen paket yollarsýn sitede kendince sana karþýlýk vermeye çalýþýr.Belli zaman sonra o kadar paket yollarsýn ki site bu paketlere karþýlýk veremez ve http 500 yazýsý çýkar(muhtemelen)

ele geçirmekte hacklemektir.Dos yada flood yaparken bi yeri ele geçirdiðini göremiyorum?

2-"denyo ile çokerttiðimiz bir siteyi daha rahtcana elle gicirirsin yani dos atack, Brute... artik aklina ne gelirse "

Dogru, yanli$ örnek vermi$im

Saygılar
Toplam Hit: 7014 Toplam Mesaj: 23