Indirmek İcin Ingilizce Altyazili Filmler Nerden Bulabilirim
-
-
@dengesiz, hocam sorma yav. bende bazı Almanca, Fransızca filmlerin altyazılarını arıyorum ama bulamıyorum. kendi dilinde ve kendi altyazısında. subtitles.org vardı, ben oradan buluyorumdum ama kimi altyazılarda Fps yada senkron problemi oluyordu.
-
Herhangi bir yerden indiriyorm. Sonra bs player i aciyorum. Kendisi alt yazıları buluyor. Deneyebilirsin.
-
SamSara bunu yazdı@dengesiz, hocam sorma yav. bende bazı Almanca, Fransızca filmlerin altyazılarını arıyorum ama bulamıyorum. kendi dilinde ve kendi altyazısında. subtitles.org vardı, ben oradan buluyorumdum ama kimi altyazılarda Fps yada senkron problemi oluyordu.
opensubtitles.org var hocam ama onda da her filmin olmuyor iste.. girisimci bi arkadas varsa boyle bi site acsa da iyi olurdu :) ama belki kapattiriyorlardir ondan da olabilir
-
Bende böyle bir konu arayışı içindeydim. Açıldığı iyi olmuş. Lost dizisinin İngilizce alt yazısını indirdim. Şimdi de orjinal dilde olanını arıyorum.
Hayrına indirip "al kardeşim bunlar benden" diyecek arkadaş arıyorum. Tabi ücretini de vereceğim.
-
@dengesiz hocam, dediğin gibi opensubtitles.org sitesi de vardı, ayriyeten. ^_^//
RitmFarbRacourci tarafından 07/Mar/16 15:21 tarihinde düzenlenmiştir