Inductive Reasoning Test ( Bir Tür Zeka Testi)
-
SweetyVolty bunu yazdı
abi bende ADHD var hayvan gibi ritalinli yaptım testi ama müzik falan açıktı yarıdan sonra pek konsantre olamadım demek ki benim de giderim varmış neyse yarın bi daha denerim :D

ilk verdigim testide almalisin....
-
balbazar bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
abi bende ADHD var hayvan gibi ritalinli yaptım testi ama müzik falan açıktı yarıdan sonra pek konsantre olamadım demek ki benim de giderim varmış neyse yarın bi daha denerim :D

aldıydım zaten bi emin olmak adına bunu da şeyaptım 115 çıktı işte :D
Edit: sinirim bozuldu lan hızlıca bi kere daha çözdüm gene 115 çıktı ama cevaplar değişinkti algılayamıyorum niye böyle oldu alla alla
SweetyVolty tarafından 03/Oca/20 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdıbalbazar bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı

aldıydım zaten bi emin olmak adına bunu da şeyaptım 115 çıktı işte :D
Edit: sinirim bozuldu lan hızlıca bi kere daha çözdüm gene 115 çıktı ama cevaplar değişinkti algılayamıyorum niye böyle oldu alla alla
Hee dogru dion 108 di ilki dimi, Mensa 115 oldugna göre uyum var. Muhtemelen 105-120 arasinda seyir gosteriyorsun.
balbazar tarafından 03/Oca/20 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
balbazar bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıbalbazar bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıbalbazar bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıbalbazar bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
963 çıktı, kaç üstünden bu test ?
Yaptığın skor cok iyi ama screen alaydin ya bir...
Testi alanlarin yuzde 99 undan iyi yaptigni soyluyor
Geleneksel IQ distribution'a(dağılım'ına) oranlarsan Average IQ 100 ise seninki 156
yüksek olduğunu düşünmemiştim, almadım o yüzden bi daha çözeyim istersen ? ayrıca benim iq mu 156 çıkarıyosa o test yalandır amk
IQ olarak degilde tumevarim muhakeme yetenegi olarak bakalim.
Herhangi bir mensa testi almismiydin skorunu merak etmedim degil?
https://mensa.dk/iqtest/
almadım kanka o ne
O da farklı bir tür test , zamanin varsa alir misin merak ettim
ama o sure kisitli
niye bu kadar ilgini çekti anlamadım. ortalama bir ak parti seçmeninin iq su genelde 125 ve üstü olur zaten. 125 olanlar da küçük çocuklar oluyo, okumak yazmak bilmediklerinden sour'ları(^^D`) yanlış işaretliyolar
Amk trolü ya :Dasdfgg
^^D`
-0-
@literatur'ü de uzaklaştırmayaydınız iyiydi..
-
iOS'ta nasıl açarız bunu?
-
TiThousand bunu yazdı
iOS'ta nasıl açarız bunu?
https://www.appleuzmani.net/iphone-ve-ipade-adobe-flash-player-nasil-yuklenir/