ING, Garanti, Yapı Kredi Ve Bank Asya‘Dan Soma Kararı!
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
şerefsizler daha yenimi bu aklınıza geldi. O adamlara faizleri vurdura vurdura yaptınız. Adam videoda diyoki kredi borçlarım var yeniden girmek zorundayım madene. Ah ulan türkiye ahhh sen ne oruspu çocuklarına kaldın...
adam en dogrusunu yazmış işte daha yorum yapmaya gerek yok
-
hemen hemen bütün bankalarda aynı çalışma yapılıyor.
yaralılarla ilgilide adamlar faiz silip borç erteleme yapar büyük ihtimal.
burjuvaların vicdan temizleme silsilesi bu olsa gerek :|
-
bankasya der tabi borçları siliyorum kesin kredi kullanan madenci sayısı çok düşüktür çünkü katılım bankaları faiz yapılandırırlması olmaması ve oran yüksekliği sebebiyle kredi konuundan pek tercih edilen bankalar değildir hal böyle olunca açıklama yapar tabi
ama güzel bir uygulama tebrik ediyorum hepsini
-
yani bankaları olumlayan arkadaşlara ne diyeceğime şaşırdım.
"bir insanı öldürmenin birden fazla yolu vardır."
-
ing bank borçları sıfırlamış ya hayatını kaybedenler arasında ing banktan kredi kullanan yoktur kesin
-
Özet: işçilerin borçları zaten ödenmeyecek durumda yada hiçbişeyleri olmadığı için zaten bankalar kredi vermemiş.
-
Ölünce kredi borcu düşmüyor muymuş? Kurtulanların borçlarını silsinlerde millet bu şokun üstüne bir daha madene girmek zorunda kalmasın madem.
krypt tarafından 16/May/14 01:58 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Ölünce kredi borcu düşmüyor muymuş? Kurtulanların borçlarını silsinlerde millet bu şokun üstüne bir daha madene girmek zorunda kalmasın madem.
Farklı bir bakış açısı. Haklısın hocam.
-
Allah aşkına şu iş bankasının açıklamasını bir okuyun
büyük kayıplar verdiğimiz bu olayda sadece maden işçilerimiz ve ailelerinin değil, tüm yöre halkının zorluklar yaşadığı dikkate alınarak, ilk aşamada, olaydan etkilenen müşterilerimizin bireysel ve ticari bütün kredilerinin ve kredi kartlarının ödemeleri de faizsiz olarak ertelenmiştir. Ayrıca, bu kapsamda yapılacak havale ve EFT işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.''
havale eftyide ücretsiz yapmışlar yine yaşadınız
-
KREDİ çekenelere sigorta yapılıyomuş muş iyi amk kredi kartı kullananlara ne yapıyorlarmış?
Adam kredi kredi kartı hepsini siliyo tebrik edip geççeksin üstad
Yinede en iyi bankanın amk diyor sözü bitiriyorum.!