ING, Garanti, Yapı Kredi Ve Bank Asya‘Dan Soma Kararı!
-
angelofhope bunu yazdı
reklamın iyisi kötüsü olmaz...
bir tanesi de böyle işleri sessiz sedasız yapsa ?
adamlar twiterdan açıklıyor
2.si sessizce nasıl kredi ertelesinler hocam? sessiz olursa adamın nasıl haberi olacak? adam vefat etmiş sms mi çeksinler?
saçma olmuş biraz seninki
-
iş bankası neredeki, eğer en ufak bir açıklama veya yardım talebinde bulunmazsa şerefsizdir.
-
DevilKingtr bunu yazdı
iş bankası neredeki, eğer en ufak bir açıklama veya yardım talebinde bulunmazsa şerefsizdir.
zaten şerefsiz.
iş bankası yaptığı strateji oyunları ile vatandaşı takla atarak zikiyor.
mesela beni koşar adım zikti.
-
futurist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Hocam şimdi ince detaya inmek istiyorum.
Ben kredi çektiğim zaman zorunlu sigorta yapıyorlar, bana birşey olduğu zaman sigorta devreye giriyor.
Kısaca demek istedeğim, rehmetli olan vatandaşımızın kredisi zaten otomatik olarak sigorta firmasının üzerine kalıyor.
3 Ay faizsiz uzatan bankalar olmuş, örnek davranış tebrik etmek lazım ama bu yara 3 ayda kapanıp hayat şartlarına devam ettirmek için yeterli olacağına inanmıyorum.
Yinede güzel düşünce ve davranış, özellikle bankasya yı ayrı tebrik etmek lazım..
tamda bunu yazmaya açmıştım konuyu.
zaten ölenin borcu silinir.
Diğerlerinin açıklamasını okumadım ama ING sigorta şirketinden alacakları paraları ailelerine iade edeceklerini açıklamış ki bu bir banka için çok güzel bir olay. Ayrıca sigortasız krediler de var tüm krediler sigortalı değil..
-
darkroques61 bunu yazdıfuturist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Ben kredi çektiğim zaman zorunlu sigorta yapıyorlar, bana birşey olduğu zaman sigorta devreye giriyor.
Kısaca demek istedeğim, rehmetli olan vatandaşımızın kredisi zaten otomatik olarak sigorta firmasının üzerine kalıyor.
3 Ay faizsiz uzatan bankalar olmuş, örnek davranış tebrik etmek lazım ama bu yara 3 ayda kapanıp hayat şartlarına devam ettirmek için yeterli olacağına inanmıyorum.
Yinede güzel düşünce ve davranış, özellikle bankasya yı ayrı tebrik etmek lazım..
Diğerlerinin açıklamasını okumadım ama ING sigorta şirketinden alacakları paraları ailelerine iade edeceklerini açıklamış ki bu bir banka için çok güzel bir olay. Ayrıca sigortasız krediler de var tüm krediler sigortalı değil..
Bu tebrik edilir. Herkesin bu şekilde sağduyu göstermesi lazım
-
DevilKingtr bunu yazdı
-
Bu işin öncülüğünü yapan ve tek somut adımı atan,yardımların ne şekilde olacağı kimlerin nasıl faydalanacağı konusunda çalışması olan tek banka İNG dir. Tebrik ediyorum ve soma halkı adına teşekkür ediyorum.
En yakın zamanda bütün hesaplarımı bu bankaya taşıyacağım.
konu başlığında bahsi geçen diğer bankalar yardım yapılabileceğini bekirtmişler ancak kimlere ne şekilde bir yardım olacak henüz somut bir şey yok. Hesap kitap yapılacak belli ki.
Soma'da en çok çalışan bankalar aşağıdaki sıralamaya göredir.
İş Bankası (Bütün ağır hesaplarım burada ve yardım konusunda herhangi bir adım yok. Bütün ilişkimi keseceğim.)
Garanti Bankası
Yapı Kredi
İNG
Finansbank
Bankasya şubesini açalı daha 3-5 ay oldu,maaş anlaşmalı olduğu herhangi bir maden firması yok,bu açıklama tamamen reklama yönelik.
Bankaların kredi çekerken sigorta yaptırma zorunluluğu var,kredi çekipte sigortası olmayan görmedim.Yoktur demiyorum ancak yüzdeye vurursak sigortalı krediler ezer geçer.
Edit : Alper sigorta konusunda yardımcı olduğun için sana ayrıca teşekkür ederim. :)
recobaba tarafından 15/May/14 14:11 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
ölen kişinin borcu aylık ödeyeceği miktarın + %10 u nu ödediği bir sigorta ile siliniyor , onun haricinde borç silinmesi söz konusu değil .
-
la somanın çapı ne cümürü ne amk ya
borcunu silsen ne yazar
bunların yaptığı şark kurnazlığından işgüzarlıktan başka birşey değil
kendilerine pay çıkarıyorlar işte kaybettikleri prestiji böyle şerefsizce kurtarma çabasındalar
biraz olaylara geniş açıdan bakın
üstelik bu bankalar arasında adı yolsuzluğa karışanlarda var komik lan -
Mustafa bunu yazdı
İyide bildiğim kadarıyla borç sahipleri vefat ettiği için zaten bir şey yapamazlar. Sigortadan parayı alıyot banka diye biliyorum.
camia başlattı zaten dıgerlerını bılemem . kefıl olması sen odemez ısen odemesı ıcın .
fakat öldügün zaman borclar bıter.
artık tum bankalar kredı cıkmeden once hayat sıgortası yapıyorlar olursen parayı tahsıl edebılsın dıye. amcam vefat ettı kredı cekmıslerdı . tum kredı borcu sılındı.
sosyal reklam fakat güzel
hipokondriyak tarafından 16/May/14 14:59 tarihinde düzenlenmiştir