folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İngiliz-İskoç İlişkisi

İngiliz-İskoç İlişkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

efrasyap bunu yazdı:
    - Allah yeryüzünde fesat çıkaranları –bozguncuları SEVMEZ:
    -O, iş başına geçti mi (ya da sırtını çevirip gitti mi) yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekini ve nesli helak etmeye çaba harcar. Allah ise, bozgunculuğu-fesatçılığı sevmez. (BAKARA SURESİ / 205) 

savaşta herşey mübahtır, düşmanı ezmekten başka bir gerçek de yoktur.  bu okuduğun kitaplarıda tarihide medeniyetide savaşta sağ kalanlar yazacaktır. Allah yada başka bir tanrı sağ kalanları ve muzeffer olanları kutsayacak(!)  cenneti onlara vaad edecektir. 

- savaşta düşmana merhamet etmeyiniz , çünkü onlar size merhamet göstermeyeceklerdir ( arbede / 568 ) 

- en iyi savaş , yensende yenilsende en kısa süren savaştır. ( nursuz  / 1053 )

- mutluluğu barışta değil zaferde arayınız ( resident evil  / 3  ) 

hayvan arkadaşımız düşmana arkadan saldırıp, düşmana saldırablecek diğer zayıfları kışkırtmaktan bahsediyor bende bunun bir faydası olmayacağı kanaatimi dile getiriyorum. Terör olarak adlandırdığımız düşman "zayıftır" birilerinin piyonudur, doğrudan bu piyonu imha etmeyi düşünmek şu an kendi açımızdan daha verimli olur ki eldeki kıt kaynaklar ve aleyhimize işleyen zaman bu savaşta düşmanı kuşatacak ya da zaten "bozgunculuk" yapabilecek imkan ve zamanımızın olmadığını gösteriyor. 

Hmmm Bu Günkü Söylemlerin Oldukça Düzenli ve anlaşılabilir netlikte, Hangi Dağda Kurt öldü, Neyse Bu Netliğin Devamını Diliyorum...

Ancak Saçmalamışsın diyemeyecem, Çünkü Nihayetinde Ortaya Bir Fikir Koymayı Başarmışsın. Gel gelelim Fikrine Katılmayacam Neden.?

Çünkü, Ortaya Attığın Fikrin Doğruları İbre olarak Göstersede, Türkiyenin içinde yaşadığı gerçekleri Malesef Göstermemektedir, Türkiyenin içinde yaşadığı Gerçek nedir peki.?

İzah edeyim, Türkiye Yıkılan Osmanlı İmparatorluğu Ardından, İşgale Uğradığı Yıllarda Sevr Antlaşmasında Kürtler ile Yaptığı Anlaşmalara Dış Güdümlü, Karıştıran Güçler Vesilesi ile Üstüne Düşenleri Yerine Getirememiştir, ki Bu Kürtler le Birlikte yaşama Sözüdür. Bu Söze İsmet Paşa Dahil Pek Çok Çevre Tepki Göstermiştir. Kürtler ile Bir Arada Yaşanmaması Gerekliliği Her Zaman Ortada Olan Bir Gerçeklik olarak, Vede Kürtlerin Türkler ile Düşman Oluşunun Sağlanmasına Yönelik Temeller Taaaa O Zamandan Atılmıştı...

Nihayetinde Sağ ve Sol Çatışmalarının Çıkışında Yatan Temel Unsur İsmet Paşanın Temelini Attığı Bu Durumlardan Kaynaklanmıştır, Kürtlerin Varolduğunun bile İnkar edilişine Dayalı Uygulamalar Nitekim 30 Yıldır, Süren Lanet Pkk Türkiye Çekişmesini Gündeme Getirmiştir...

Düşman diyorsun, Üstü Kapalı Kürt Katliamından Bahsediyorsun, Acaba Düşman Kim.?

Dilini Konuşmasına İzin vermeyen Çevrelermi, Kürdü Düşman Bellemeyi Vatan Severliğin En hası sayan Çevrelermi, Ne Tür Bir Oyunun İçinde Olduğumuzu Acaba Anlayabilecek Durumda olduğumuzdan Eminmiyiz.

Nihayetinde Kürt Emin Olun Katliamla Bile Bitmeyecek kadar Nüfus olarak Çok fazladır, Senin fikrin ile Gidilirse İnan bana Geriye Yanmış Kül olmuş şehirler, Milyonlarca Öldürülmüş İnsanlar, Ve Büsbütün Çökmüş Türkiye Kalacaktır. Sonuçmu, İşte Nihayi Finish Bu Topraklar Kürde de Türkede Kalmayacak, Nedenmi Avrupai Devletler, 1500 Yıldır Bekledikleri Bu Fırsatı Elbette Pas Geçmeyeceklerdir, Çökecekler Tepemize, Kendi Aramızdaki Savaştan Geriye kalanlarımızıda Bir Güzel Katledecekler, Irzlarımıza Geçecekler. Olacak olan budur. Bu Gerçekleri Görmeyen Gözler Acaba Ne Kadar Hayata Gerçekçi Bakıyorlar, Yada Kendi Gerçeklikleri Neye Dayalı Çok merak ediyorum.. Bizi Çözerlerse Onlara Karşı Dayanabilecek Tüm güçten ve Milli Dayanışmadan da Mahrum kalacağız... Söylemlerimi Yabana atmayın, Akıl Olun....!!!

Evet shockman doğru sölüyorsun en iyisi bölelim doğuyu verelim kürtlere yada en başlarda resmi dili kürtce yapalım kürtce dersler verelim özgürlük,insan hakkı diye diye kürt nufusunu Türk nufusuna ulaştıralım.Biri de kalkıp bu nasıl düzendir yav ben kendi ülkemde kendimi mi asimile ettiricem dediğinde sus bakayım faşist seni diyelim.

Güzel bir fikir.

İşte Oyun Sana Düşündürülen olayda saklı. ;) Ne Kadar da Güzel Şakıyon Maşallah Nazar değmesin Canıma. 

Yahu Gözüm Kürtler Düşman değil, Diyorum sen hala Bölelim diyor Bölmekten kasıt cümleler Sarfediyorsun. Bu İki Millet Birbiri ile Yaşamaya Mecbur Durumda Neden anlamıyorsun, Xz Demiş Milli Şuur Uyandırılmalı, Kastettiği Milli Şuur, İç Savaş Şuurudur Zannımca.. Ne Olacak Sonuca Gelelim Yahu, Sence Ne Olacak Bıraktım Xz Yi Allahını Seversin Sen Cevap ver.?

Milli Şuur Suni Yaratılmış Türk, Kürt Çatışmasını Şahlandırmakmıdır. Elini Vicdanına Koy Ve yanıt ver. Rica ediyorum Akla Mantığa yatan Şeyler Olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    katliama gerek yok , soy, kemik gen testi yaparsin kurd cikanin kimligini siler kovarsin bu kadar basit . 2 yilda kurdun alayi temizlenir. Hea ondan sonra iceri sizanlarida turistse oteline , teroristse siseye oturtursun.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:
    katliama gerek yok , kemik gen testi yaparsin kurd cikanin kimligini siler kovarsin bu kadar basit . 2 yilda kurdun alayi temizlenir. Hea ondan sonra iceri sizanlarida turistse oteline , teroristse siseye oturtursun.

Suni Düşmanlığınada diyecek yok... Maşallahın var mürit. Kendi Düşmanımı Yaratırım, Kovabilirimde Diyorsun yani. Bu Söylemlerin Türkiyeyi Götüreceği Son Senin Dediğin Olmayacağını bile bile nasıl yazıyorsun anlamak zor. Pkk nın Gördüğü Hayali Görüyorsun desem, Anlarmısın bilmem.

Kafana Şunu sok, Buradan Ne Türk Kürdü Kovabilir, Nede Kürt Türkü Kovabilir. Buna Hiç Birimizin Gücü yetmez, Söylemin Fizik Kurallarına bile Ters....

İmzanada diyecek yok hani, Kaç yaşındasın tam olarak bilmiyorum ama Sana Anlatılan hikayeler bayağı bi Doldurmuş kafanı. Türkün Dışındaki Her kes Piç Diyorsun Yani, Önce bi Büyü Sonra Gel Siyaset Tartış. Yada Tartışan Büyüklerini Seyret Öğren bişeyler. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bu ülkenin yarısını kürtlere verelim demişssin.. Bu ülkedeki kürtlerin %80i böyle bi özgürlük peşinde değil zaten..

Ama sen bu adam'a Kürtçe konuşamazsın dersen, her fırsatta ezmeye çalışırsan, hakaret ederken bile "lan kürt müsün oğlum?" diyosan.. O da yetmedi, "Kürtleri katledelim" gibi bir düşünceye sahipsen ( o kanı bozuk olan kürtleri katletmeyi düşünüyosun biliyorum, ama emin ol diğerlerinin arasında da o kanı bozuklarla akraba olanlar çıkacak) sonuçta ülkeyi bölersin kaosa da sürüklersin katliam da çıkar...

İnsanların farkında olmadığı bi gerçek var, şu an'ın süper gücü amerika ve bakın bakalım amerika'ya üst kimlik nedir?

Orada herkes kendisini "Amerikalı" diye nitelendirir. Peki Amerikalılık bir ırk mıdır? Değildir, orada toplanan insanların kendisine verdiği bi isimdir sonuçta..

Bundan 200-300 sene önce bizdik süper güç olan, peki bizde üst kimlik neydi? "Osmanlı" ermenisi de yahudisi de Türk'ü de Kürt'ü de "Biz osmanlıyız" diye gururla söylüyordu...

Olay sadece bir kelime oyunundan ibaret, biz üst kimlik olarak "Türk" kelimesini empoze etmeye kalkıyoruz bu da doğal olarak onların zoruna gidiyor. Sonuçta "Türk"

bir ırk ismi Milliyet ismi değil ki :)

edit: hojucuk 

bu ülkede safkan ne kadar Türk bulabileceğini sanıyosun? :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    ben murit degilim , hojucuk'um .. hosuna gitmedi mi cakma tugrulbaba :)

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Nihayetinde Kürt Emin Olun Katliamla Bile Bitmeyecek kadar Nüfus olarak Çok fazladır, Senin fikrin ile Gidilirse İnan bana Geriye Yanmış Kül olmuş şehirler, Milyonlarca Öldürülmüş İnsanlar, Ve Büsbütün Çökmüş Türkiye Kalacaktır.

Sorun Kürdü katletmek değil pkk'yı bitirmek. Kürtlerin hepsi pkk değil diyen siz değil misiniz? Bugün pkk bitirilmek için harekete geçilsin birçok bölgenin Kürdü destek verecektir (mesela Kars'ın çoğunluğu).

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:
    ben murit degilim , hojucuk'um .. hosuna gitmedi mi cakma tugrulbaba :)

TuğrulBaba Saygıdeğer Bir Kişilik Sevilen bir şahsiyettir, Efendi ol Men Ederim, Edebinle Foruma İştirak edeceksen eyvalla, Hojucuk efendi. Kimseye Çakma Selef Olacak Bir Kişi değilim ayrıca.... Tekrar olmasın. Her ne haltsan, Kendini Toparla Önce İnsan Olmanın Sana vermesi Gereken Erdemi Kap Sonra Gel Konuş Dinleyelim Sevelim Sayalım.... Ve Bence Buna Önce İmzanla Başlarsan İyi Edersin.....

DarkSkul --->Sorun Kürdü katletmek değil pkk'yı bitirmek. Kürtlerin hepsi pkk değil diyen siz değil misiniz? Bugün pkk bitirilmek için harekete geçilsin birçok bölgenin Kürdü destek verecektir (mesela Kars'ın çoğunluğu).

Hocam Kürtlerin Hepsi Pkk Değil Diyen Bizmiyiz, Hepimiziz. Vede Hocam Söyleminde Farklılıklar Göze Batıyor. Neden Sanki Yalan Konuşan biri yada Birileri varmış Gibi Söylem yapmak Zorunda Hissettinki kendini.? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    İmza'yı yeni farkettim :S Adam resmen faşist yaa..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    İmza'yı yeni farkettim :S Adam resmen faşist yaa..

O Daha Çocuk, Ya Sabır Demekten başka Bişey gelmiyor elden, İdare edecez, Faşist Bir Ortamda Büyüyor belli..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    Hocam Kürtlerin Hepsi Pkk Değil Diyen Bizmiyiz, Hepimiziz. Vede Hocam Söyleminde Farklılıklar Göze Batıyor. Neden Sanki Yalan Konuşan biri yada Birileri varmış Gibi Söylem yapmak Zorunda Hissettinki kendini.? 

Yalan konuşan var demedim. Pkk'lı Kürtleri kastederek birisi birşey söylediği zaman Kürtlerin hepsi pkk değil falan diyorsunuz. Biz de Kürtlerin hepsi pkk demiyoruz zaten. Bu şekilde düşünürken Kürtler katletmeyle bitmez şeklinde bir cümle yanlış bence. Bizim düşmanlığımız ya da kendi adıma konuşayım benim düşmanlığım Kürtlere değil pkk ve pkk'ya destek veren herkese. İster kürt olsun ister çerkez olsun isterse babam olsun.

Toplam Hit: 4185 Toplam Mesaj: 31