folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İngilizce - Türkçe Hikaye Kitabı Arıyorum

İngilizce - Türkçe Hikaye Kitabı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Selamlar,

CAMBRIDGE Level 3 hikaye kitaplarından çeviri yapıyorum ama Türkçesi olmadığı için çevirdiklerimi teyit edemiyorum : ) İngilizce-Türkçe hikaye kitabı bulabilir miyiz? Ücretli satılan bile olur.

Mod not. Konulari yerine acmaya ozen gosterelim.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

çok eskiden fononun vardı. 1 sayfa ,ngilizce yan sayfa onun türkçesi. başlangıç ve gelişim seviyeleri için bayağı işe yarar özellikle kalıpları tam bilmeyenler için ama hala varmıdır onlar bilmiyorum.

http://www.hepsiburada.com/fono-ingilizce-hikayeler-guliverin-seyahatlari-pm-kfono05

şu tarz

yada şöle:

http://www.idefix.com/Kitap/Fakir-Balikci-Ing-Turkce-Hikaye-Derece-1-C/Kolektif/Foreign-Languages/Language/Graded-Readers/urunno=0000000025144?gclid=Cj0KEQjw2ay8BRC7sYequMydsq0BEiQAbEX9UCZvwAj7CL2yvehaxhbTZhDGd-ch0E_AJI0iVyu_rUAaAjpa8P8HAQ

ama bunlar çok eski kitaplar pfdleri var mıdır bakmak lazım

maserati tarafından 17/Tem/16 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

oxford un seri şekilde kitapları vardı stage stage 

oxford stage 3 pdf diye aratılıdğında orjinalinden pdf ler çıkıyor ücretisz indirebiliyorsun. ama onların türkçesini bulamazsın. yani ingilizce türkçe diye bir durum yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ingilizce diğer tarafı türkçe hiç kitap duymadım.

Ama illa böyle bir karşılaştırma yapmak istersen rehber kitaplarından al.

yani hani şu il il tanıtım buroşürleri turistlere dağıtılanlar var ya. bunun bir adıda vardı hatırlayamadım

onların bir tarafı ingilizce diğer tarafı türkçe oluyor.

Mesela bende antalya ve izmirin böyle bir kitapçığı var.  seyahat acentalarından isteyebilirsin git bir sor.

Daha çok turistik yerlerdekilerde olur tahmin ediyorum. anadolunun küçük bir şehirnde bulamazsın.

istanbul antalya muğla gibi olur

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Dizilerin scriptlerini indirip Kendin turkceye cevirebilirsin. Sonrada dizinin ilgili bolumunun altyazisini indirip karsilastirabilirsin. 

Hic yokdan boyle birsey isini gorebilir.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

çok eskiden fononun vardı. 1 sayfa ,ngilizce yan sayfa onun türkçesi. başlangıç ve gelişim seviyeleri için bayağı işe yarar özellikle kalıpları tam bilmeyenler için ama hala varmıdır onlar bilmiyorum.

http://www.hepsiburada.com/fono-ingilizce-hikayeler-guliverin-seyahatlari-pm-kfono05

şu tarz

yada şöle:

http://www.idefix.com/Kitap/Fakir-Balikci-Ing-Turkce-Hikaye-Derece-1-C/Kolektif/Foreign-Languages/Language/Graded-Readers/urunno=0000000025144?gclid=Cj0KEQjw2ay8BRC7sYequMydsq0BEiQAbEX9UCZvwAj7CL2yvehaxhbTZhDGd-ch0E_AJI0iVyu_rUAaAjpa8P8HAQ

ama bunlar çok eski kitaplar pfdleri var mıdır bakmak lazım

Aynen arkadasin dedigi gibi fono yayinlarinda var.

Hala da var bulmasi biraz zor ama ugrasirsan bulursun.

Yanlis hatirlamiyorsam her seviyede kitabi ve her seviyeninde 4 farkli hikaye kitabi vardi.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    dereceli yada kademeli değil ama. bazı ekonomi dergileri, aynı sayfayı 2ye bölüp, bir tarafı ingilizce, diğer tarafı Türkçe olanı var. bende bu var: DT BUSİNESS REVİEW.

bu arada : @Mkyb nın konu (darbe mi oldu ) silindi mi la 177. sayfadaydım..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1231 Toplam Mesaj: 7
ingilizce