İngilizce - Türkçe Hikaye Kitabı Arıyorum
-
Selamlar,
CAMBRIDGE Level 3 hikaye kitaplarından çeviri yapıyorum ama Türkçesi olmadığı için çevirdiklerimi teyit edemiyorum : ) İngilizce-Türkçe hikaye kitabı bulabilir miyiz? Ücretli satılan bile olur.
Mod not. Konulari yerine acmaya ozen gosterelim.
-
çok eskiden fononun vardı. 1 sayfa ,ngilizce yan sayfa onun türkçesi. başlangıç ve gelişim seviyeleri için bayağı işe yarar özellikle kalıpları tam bilmeyenler için ama hala varmıdır onlar bilmiyorum.
http://www.hepsiburada.com/fono-ingilizce-hikayeler-guliverin-seyahatlari-pm-kfono05
şu tarz
yada şöle:
ama bunlar çok eski kitaplar pfdleri var mıdır bakmak lazım
maserati tarafından 17/Tem/16 17:41 tarihinde düzenlenmiştir -
oxford un seri şekilde kitapları vardı stage stage
oxford stage 3 pdf diye aratılıdğında orjinalinden pdf ler çıkıyor ücretisz indirebiliyorsun. ama onların türkçesini bulamazsın. yani ingilizce türkçe diye bir durum yok
-
ingilizce diğer tarafı türkçe hiç kitap duymadım.
Ama illa böyle bir karşılaştırma yapmak istersen rehber kitaplarından al.
yani hani şu il il tanıtım buroşürleri turistlere dağıtılanlar var ya. bunun bir adıda vardı hatırlayamadım
onların bir tarafı ingilizce diğer tarafı türkçe oluyor.
Mesela bende antalya ve izmirin böyle bir kitapçığı var. seyahat acentalarından isteyebilirsin git bir sor.
Daha çok turistik yerlerdekilerde olur tahmin ediyorum. anadolunun küçük bir şehirnde bulamazsın.
istanbul antalya muğla gibi olur
-
Dizilerin scriptlerini indirip Kendin turkceye cevirebilirsin. Sonrada dizinin ilgili bolumunun altyazisini indirip karsilastirabilirsin.
Hic yokdan boyle birsey isini gorebilir.
-
maserati bunu yazdı
çok eskiden fononun vardı. 1 sayfa ,ngilizce yan sayfa onun türkçesi. başlangıç ve gelişim seviyeleri için bayağı işe yarar özellikle kalıpları tam bilmeyenler için ama hala varmıdır onlar bilmiyorum.
http://www.hepsiburada.com/fono-ingilizce-hikayeler-guliverin-seyahatlari-pm-kfono05
şu tarz
yada şöle:
ama bunlar çok eski kitaplar pfdleri var mıdır bakmak lazım
Aynen arkadasin dedigi gibi fono yayinlarinda var.
Hala da var bulmasi biraz zor ama ugrasirsan bulursun.
Yanlis hatirlamiyorsam her seviyede kitabi ve her seviyeninde 4 farkli hikaye kitabi vardi.
-
dereceli yada kademeli değil ama. bazı ekonomi dergileri, aynı sayfayı 2ye bölüp, bir tarafı ingilizce, diğer tarafı Türkçe olanı var. bende bu var: DT BUSİNESS REVİEW.
bu arada : @Mkyb nın konu (darbe mi oldu ) silindi mi la 177. sayfadaydım..