İngilizce Çeviri Yapacak Mürit Aranıyor, Ücret Karşılığı
-
Merhabalar arkadaşlar,
bir arkadaş sınıfta kalmak üzereymiş, hoca 10 tane kitabın ingilizce özetini istemiş, bir de ropörtaj. bu gün son gün, ben elimden geleni yapıyorum ama, yetişemiyorum :(
lise 1-2 düzeyinde yapılacak, Türkçeden ingilizceye. en uzun metin bile 1 word sayfasını tamamlamıyor.
yardımcı olacak var mı acaba?
isteyene 1 yıllık 5 gb'lik host paketini veririm, isteyene de para.
gerçekten önemli, kırılsın istemiyorum bana...
saygılarımla
-
hacı ekliyorum bir arkadaş ingiliz edebiyatında okuyo hallettiririz ona...
-
iyi güzelde hic kimse son gün ceviri yapmaz.. ceviri muhakkak önceden verilmelidir artık bu talihsiz olaydan sonra bir daha unutmazsınız bu ayrıntıyı...
-
meco bunu yazdı:
-----------------------------
iyi güzelde hic kimse son gün ceviri yapmaz.. ceviri muhakkak önceden verilmelidir artık bu talihsiz olaydan sonra bir daha unutmazsınız bu ayrıntıyı...
-----------------------------Akıl değil adam arıyorlar.
-
cankirca bunu yazdı:
Merhabalar arkadaşlar,
bir arkadaş sınıfta kalmak üzereymiş, hoca 10 tane kitabın ingilizce özetini istemiş, bir de ropörtaj. bu gün son gün, ben elimden geleni yapıyorum ama, yetişemiyorum :(
lise 1-2 düzeyinde yapılacak, Türkçeden ingilizceye. en uzun metin bile 1 word sayfasını tamamlamıyor.
yardımcı olacak var mı acaba?
isteyene 1 yıllık 5 gb'lik host paketini veririm, isteyene de para.
gerçekten önemli, kırılsın istemiyorum bana...
saygılarımla
-----------------------------İyi güzel de canım kardesım kıtaplar kac sayfa kac levellerona gore yaz kı insanlar ıs yogunluguna göre alıp alaamayız desınler.
-
kusura bakma ya,
kafam dağınık telaş sardı ondan... kitap özetleri bunlar, 10 tane var, her biri en fazla 1 sayfa. yani yarım sayfa olan da var. 6 tanesi tamam, kaldı 4
-
http://www.books-summary.com/
Burada türkiyede de yayınlanan kitapların özetlerine rastlanıyor. Basitleştirip yazsın arkadaşın.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
meco bunu yazdı:
-----------------------------İyi Cevap ...
-
pm at özetleri, ne zamana kadar lazım ? saat kaça kadar göndermem lazım ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
meco bunu yazdı:
-----------------------------peki bunu yazınca sen ne yapmıs oldun?
ceviri isi yapan biriyim müsade ette bu islerin nasıl oldugunu söyleyelim insanlar ögrensin.. son günü bi tomar ceviri ile gelip yarına lazım diyen sayısız insan oluyor ama ceviriler son gün olacak seyler degildir dolayısı ile bu forumda bile bunu ücretsiz cevirecek insanlar varken sırf bu son gün olayından dolayı cogu kisi yanasmıyordur.. kaldıki ben 1 senelik web alanını alabilirdim ama son gün yok 2 gün vb tarzındaki isleri almam.. alsamda profesyonel bir is olur fiyatıda bi hayli fazla olur cünkü tüm isimi bırakıp onunla ugrasmak zorunda kalırım.. bilmem anlatabildimmi?
insanlar ögrensin ona göre tedbir alsın diye yazıyoruz senin gibi artistlik yapmak icin degil..
-
meco bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
meco bunu yazdı:
-----------------------------peki bunu yazınca sen ne yapmıs oldun?
ceviri isi yapan biriyim müsade ette bu islerin nasıl oldugunu söyleyelim insanlar ögrensin.. son günü bi tomar ceviri ile gelip yarına lazım diyen sayısız insan oluyor ama ceviriler son gün olacak seyler degildir dolayısı ile bu forumda bile bunu ücretsiz cevirecek insanlar varken sırf bu son gün olayından dolayı cogu kisi yanasmıyordur.. kaldıki ben 1 senelik web alanını alabilirdim ama son gün yok 2 gün vb tarzındaki isleri almam.. alsamda profesyonel bir is olur fiyatıda bi hayli fazla olur cünkü tüm isimi bırakıp onunla ugrasmak zorunda kalırım.. bilmem anlatabildimmi?
insanlar ögrensin ona göre tedbir alsın diye yazıyoruz senin gibi artistlik yapmak icin degil..
-----------------------------iyi cevap