İngilizce Çeviri Yapacak Mürit Aranıyor, Ücret Karşılığı
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
bir arkadaş sınıfta kalmak üzereymiş, hoca 10 tane kitabın ingilizce özetini istemiş, bir de ropörtaj. bu gün son gün, ben elimden geleni yapıyorum ama, yetişemiyorum :(
Ya yok ben bu işi yapıyorum yok yol öğretiyorum artistlik değil felan şakamısınız siz ya ?
millet bilmiyomu bunu ?
çok komplex değil düşünen bi insan bunu öncedende verilip zamanında yaptırılması gerektiğini bilir :)
Altı çizili yerleri bi oku sonra gelip ben şuyum ben buyum de bence
La akşam akşam güldürdünüz beni ya
koyun can derdinde millet nutuk atıyo durduk yere..
-----------------------------E son gün dediğini sende görüyon.Son gün kim 10 sayfa ceviri yapabilir ? Hadi hepsi word belgesi desen 5 tane tam sayfa olur bu.Ceviri yapmak cok kolay bişey değil.He i go you go diye cevireceksen acak google translateyi 10 dk ya yapalım.
He madem cok yardımseversin hadi cevir bir kac sayfada adama iyilik yapmıs ol.
Edit: Can senin için olsa çevirirdikde sınıfda kalacak adamın zaten okumaya gözü yoktur ben onun için ugrasmak istemem kusura bakma.Zaten işim var.
-----------------------------Ya kardeşim amma çok bilmişsiniz siz ya herşeyi kuralına göre yapan biri sancak gören duyanda pehh
Kimse kimseye biri çıksın 10 sayfa yapsın demiyo belki 10 kişi çıkacaktı ve yapacaktı ?
İşin varsa yapmazsın kimse bişi diyemezde adamın hakkında yok zaten okumaya gözü yok felan demeyede senin hakkın yok ? Bunadn kimene ?
Adam yardım istemiş edeceksen edersin etmiceksen basar gidersin konudan olay bu ?
adamın canı sıkkın sen gelip bide şu bu diye laf ediyosun ee ?
Yapabilsem ingilizcem o kadar olsa 1 sayfa bile olsa bi el atardım emin ol.
Neyse ben konudan kaçar artık
saçma sapan muhabbetlerle geçirecek zamanım yok kusura bakmayın zaten içim var ( anlayana)
-
Arkadaşlar,
pm ve /veya msn'le ulaşanlar sayesinde hallettim, çok teşekkür ederim.
lütfen kimse kırılmadan konuyu terkedelim, gerekiyorsa silme talebinde bulunayım.
herkese çok ama çok teşekkür ediyorum, saygılarımla.