folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İngilizce Çeviri Yapacak Mürit Aranıyor, Ücret Karşılığı

İngilizce Çeviri Yapacak Mürit Aranıyor, Ücret Karşılığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

bir arkadaş sınıfta kalmak üzereymiş, hoca 10 tane kitabın ingilizce özetini istemiş, bir de ropörtaj. bu gün son gün, ben elimden geleni yapıyorum ama, yetişemiyorum :(

Ya yok ben bu işi yapıyorum yok yol öğretiyorum artistlik değil felan şakamısınız siz ya ?

millet bilmiyomu bunu ?

çok komplex değil düşünen bi insan bunu öncedende verilip zamanında yaptırılması gerektiğini bilir :)

Altı çizili yerleri bi oku sonra gelip ben şuyum ben buyum de bence

La akşam akşam güldürdünüz beni ya

koyun can derdinde millet nutuk atıyo durduk yere..

E son gün dediğini sende görüyon.Son gün kim 10 sayfa ceviri yapabilir ? Hadi hepsi word belgesi desen 5 tane tam sayfa olur bu.Ceviri yapmak cok kolay bişey değil.He i go you go diye cevireceksen acak google translateyi 10 dk ya yapalım.

He madem cok yardımseversin hadi cevir bir kac sayfada adama iyilik yapmıs ol.

Edit: Can senin için olsa çevirirdikde sınıfda kalacak adamın zaten okumaya gözü yoktur ben onun için ugrasmak istemem kusura bakma.Zaten işim var.

Ya kardeşim amma çok bilmişsiniz siz ya herşeyi kuralına göre yapan biri sancak gören duyanda pehh

Kimse kimseye biri çıksın 10 sayfa yapsın demiyo belki 10 kişi çıkacaktı ve yapacaktı ?

İşin varsa yapmazsın kimse bişi diyemezde adamın hakkında yok zaten okumaya gözü yok felan demeyede senin hakkın yok ? Bunadn kimene ?

Adam yardım istemiş edeceksen edersin etmiceksen basar gidersin konudan olay bu ?

adamın canı sıkkın sen gelip bide şu bu diye laf ediyosun ee ?

Yapabilsem ingilizcem o kadar olsa 1 sayfa bile olsa bi el atardım emin ol.

Neyse ben konudan kaçar artık

saçma sapan muhabbetlerle geçirecek zamanım yok kusura bakmayın zaten içim var ( anlayana)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

pm ve /veya msn'le ulaşanlar sayesinde hallettim, çok teşekkür ederim.

lütfen kimse kırılmadan konuyu terkedelim, gerekiyorsa silme talebinde bulunayım.

herkese çok ama çok teşekkür ediyorum, saygılarımla.

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 4426 Toplam Mesaj: 23