İngilizce Eğitim Seti Tavsiye Eden
-
Selamlar arkadaşlar bu aralar ingilizceye çok taktıgım için ingilizce eğitim cdsi, ingilizce öğreten programlar aramaktayım..
Eğer nette gördüğünüz kullandıgınız set veya ingilizce öğreten programlar vs.. neler varsa tavsiye istemekteyim, Nette araştırdım ama hangisi iyidir hangisi adama güzel ingilizce öğretir bilmediğim için sizlerden tavsiye öneri istiyorum...
Şimdiden teşekkürler :)
-
bir ara mega hafıza setinin verilmişti tavsiye ederim
-
bisson bunu yazdı:
-----------------------------
bir ara mega hafıza setinin verilmişti tavsiye ederim
-----------------------------nereden ulaşabilirim, link vs.. varmı sizde hocam
bide demosu falan varsa küçük bi kesim izleyebilirmiyim çok şey istiyorum k.bakmayın
-
pm attım.. telif hakları olduğu için burda yayınlamıyorum. linklerde sorun olursa pm at hoca tekrar upload ederim..
-
essan bunu yazdı:
pm attım.. telif hakları olduğu için burda yayınlamıyorum. linklerde sorun olursa pm at hoca tekrar upload ederim..
-----------------------------saolasın 84 part için :)
-
adam akıllı bir kursa git belgende olsun
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------o linklerden bende istiyore :F
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------pm attım :) her bir part 193 mb..
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------bizde istiora hem prede var
edit@linkleri aldım saol
-
DyNed die bi prgram var ama onlarda öğretmen olcak karışık bi program sen bak bi...
-
Linkleri atarsan sevinirim.