folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Eğitim Seti Tavsiye Eden

İngilizce Eğitim Seti Tavsiye Eden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------

Hiç ingilizcen yoksa turkce egitim setlerinin baslangic seviyesinden basla. bunun icinde sana daylight oneririm guzel anlatmislar.

ancak biraz bilgin varsa temel duzeyde- nedir onlar diyecek olursan; 4 zaman 1gecmisi 2simdi 3gelecek 4genis zaman ve giris seviyesi kelime bilgisi- benim tavsiyem etkilesimli cd lere yonelmen. diger adi interaktif cdler. tell me more guzel.  bunu yanisira rozetta diye bir set var arayusunu alisirsan bence bunu kullan (biraz zorlanirsin cunku her yeri ingilizce ama gercekten guzel. ). ezbere cok gitmeden pratik yaparsan cok guzel olır.

sonra bir diger arkadasin onerdigi gibi: sevdigin yabanci dizileri ingilizce altyazili dinle. heriki altyaziyide gostereilen playerden bir  tanesi "KMplayer". bunun icin sonrasinda hizli altyazi gecislerin onlemek icin  subtitleworkshop var onu kullan kullanimi kabaca: altyaziyi surukle programin uzerine birak. sonraki adimlar

1- altyazi dosyalarin icerisindeki tum altayzilarin secimi : control tusu beraberinde A tusu

2- altyazi surelerini birbirine bitistirme icin tus komb. ; control + shit + E tuslari

3- dosyayi farkli bir adla kaydetmek icin tus komb. : control + shift + s tuslari 

ama butun bunlarda yetmiyor tabi, bunlar sadece giris. bence en onemlisi baslangic seviyesi hikaye kitaplari, devrik cumleleri ve argolari tabiyatiyla dilin ozunu kavrarsin. seslendirilmis olanlarida var. hem gorerek heme okuyarak. daha kolay ogrenmeyei saglarsin.

son not. bilgisayarda kelimeleri hizli bir sekilde ogrenmek istiyorsan babilon 6... olan surumlu sozlukleri kullan guzel bir yani var sozluk ekleyebiliyorsun ve metin yada grafik tabanli yerlere "control ve  farenin sag tusu" ile tikladiginda yazmaktan kurtup dogrudan kelimeye bakabiliyorsun.

hadi kolay gelsin :)]

yoruldums yaws... 

-----------------------------
    senide yorduk k.bakma :)

dediklerini göz önünde bulundurucam teşekkürler önerilerin için..

Cagito ergo sum.
Toplam Hit: 2833 Toplam Mesaj: 22