İngilizce Kelime De Anlamı Farklı Cümlede Farklı
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------. So do I----------Bence de
2. This way----------Buradan ya da bu şekilde
. I'm full..........Tokum.
Have fun!..........İyi eğlenceler veya eğlen
Come on..........Yapma, hadi
ingilizce kelime de anlamı farklı cümlede farklı neden öyle mesala bu cümlede so do i neden bencede deniyiyormesala This way----------Buradan ya da bu şekilde
neden from here değilde this wayI see anlıyorum
see nin anlamı görmek değilmi
-----------------------------
so do I --> öyle yaparım ben = bende........................... This way --> Bu yol = Bu yolla, bu sekilde.............................. I'm full --> Ben (agzıma kadar) doluyum = tokum .............................. have fun --> sahip ol eğlenceye = iyi eğlenceler ............................. Come on --> gel üzerine= hadi ................................ I see --> ben görüyorum (salak degilim anladım herseyi farkediyorum gözümdeki perdeler kalktı)=görüyorum yani anlıyorum......................................... aslında tarzancasına bakarsan anlamın farklı olmadıgını görürsün bizler bu tarzanca ceviriyi günlük hayatta kullandıgımız sekilde söyledigimiz icin farklıymıs gibi gözüküyor ama onlarda aynı seyi ima ediyorlar.. aslında fark yok :) -
olabilir hacım günümüz teknolojisinde çoğu şeye olmaz diyemiyorum :D ama kendim bilsem ona niye öğreteceğim ki direk kullanırım öyle bir durum war xD xD
şimdiye kadar hiç bir zaman program kullanmadım çeviri için. google translate çıkmadan önce metin çeviri ile ilgili bir site war dı onu kullanırdım arada bir oyun ile ilgili metinleri çevirirdim. sonra google translate çıktı ondan başkasını kullanmıyorum artık ama o bile gerçekten güzel çevirileri veremiyor ne yazıkki. google olması bile yetmiyor çeviri işine :D:D çok derin mevzuu sanırım
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
I see ile ı am understand ikisi aynı değilmi yaw
-----------------------------"i am understand" dersen sınırdışı ederler ingiltereden :D
-
phrasal verb deniyodu yanılmıyosam onlara bi dünya kelime var aynı şekilde