folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Konuşma Pratiği Nasıl Yapabilirim???

İngilizce Konuşma Pratiği Nasıl Yapabilirim???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam ben yanlış anlamadıysam herkes şunu atlamış.okulda hazırlık görmüşsün demek ki sen özel okula gidiyorsun.özel okulda full ingilizce oluor bildiğim kadarıyla yani senin ingilizceyi anlaman normal ama konuşmanda şart.yapacağın şey yazın maltaya dil okuluna gideceksin.rahat ögrenirsin.

ordaki insanlar (maltalılar diil ordaki yabancılar ukraynalı fransız vs vs) biraz yırtık oluolar sende ortama uyum sağlırosun sende zorunlu olarak konusuorsun vsvs.

hocam yanlıs deilsem okulun ingilizce olupta ingilizcei nası konuşamıorsun ? yani aklına bişi takıldı türkçe mi soruyorsunuz soruyu ?

ek olarak ingilizcesi yarım olan çekincesi olanlar için sölüorum; kafanız az güzel olsun ingilizceyi anadiliniz gibi konuşursunuz çekincenizde olmaz.konuşurken acaba söle mi olacak vs vs çekinceleriniz olursa zaten konuşamıorsunuz.

Ekerci tarafından 24/Ağu/13 21:01 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

daha hazırlığın ilk döneminde pre intermediate kurundayken konusma güçlüğü çekiyordum fakat alman bir arkadaş vardı kafam iyiyken yarım saat pek takılmadan konuştuğumu bilirim.ulaştığım kafaya göre içtiğim içkiyi az bulmuştu eleman ben de onu tartıştım bir süre :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

is gorusmelerinde ingilizce mulakatlarinda senden mukemmel bir ingilizce beklemezler. bizim tarzanca diye tabir ettigimiz sekilde ingilizce konusanlari senin ingilizcen kotu diyerek sutlamiyorlar. onemli olan elindeki verilerle izdirabini anlatabilmendir.

konusma pratigini su omegle gibi rastgele karsilastirma sitelerinde konusarak gelistirabilirsin. konustukca biraz zaman gectikce aslinda bildigin ingilizcenin yeterli seviyede oldugunu goreceksin.

Bizim babanne Amerika da bi hastaneye yatmıştı hocam ben küçükken, doktora midem yanıyor diyecek ama bizden kimse yok etrafında doktor bir türlü anlamıyor. Eliyle gösterip çakmak istemiş sonra çakmagı midesinin üzerine koyup ateşi yakmış. Doktor burdan anlamış midesinin yandığını :D

Hocalar tam konusu açılmışken direk burda paylaşayım :D destek@tahribat.com ile fotoğrafları foruma sunma hakkında istişare ediyorduk ki gerek kalmadı :D Buyrun size omegle ve derdini anlatmaya çalışan 7 den 70 e yurdum insanı :)

Özellikle son iki resime bak hocam. İkisi de meme görmek istiyor :) İkisi de aynı hareketi yapıyor biri 10 yaşında biri 60larda :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kOrBey
    kOrBey's avatar
    Erkek

Hazırlık gördüm. Ama bölüm türkçe sen liseyi kastetmiş olabilirsin. Ben üniversiteden bahsediyorum.

Şu an tamamen ingilizceye odaklandım. Kafamda kendi kendime ingilizce konuşuyorum. Hatta birisine bişey derken onun ingilizcesini ilk kafamda kuruyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

mfatihbodur

yarıldım lan :D hahahahahhahaha :D hahahahahha :D

ablacım diyor gavat üstüne 31 çekmem için bir sebep ver diyor :D hahahahah

ahahahahahah :D

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

yorumlari okumadim da hocam demissin ki yurtdisina gidecektim dil yuzunden gitmedim...

dil en iyi disarda ogreniliyo en iyisi gitmendi acikcasi ogrenmek icin yapabilicegin en iyi seyden vazgecmissin zaten..

Zugzwang
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

neden konu acamiyorum :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Heralde anladığım kadarı ile çok girişken değilsin?

Sana tavsiyem istanbul ankara izmir antalya gibi büyükşehirlerden birinde yaşıyorsan bir türkçe öğreten kurum önüne gidip çıkışta sana en yakın gelen biri ile gidip derdini anlatman ingilizcemi geliştirmek istiyorum bende sana türkçe de yardımcı olurum de.

Ha imkanın varmı bas git  yurtdışına.

Bol bol yabancı film izleyim yabancı yayın yapan radyolarıda dinlemen konuşulan dili iyi anlaman açısından yararlı olur.

BBC tükçe sitesindede bu tür bir eğitim verilen yer vardı.

gibi yukarıdaki şeyleri düşünmediysen yardımı dokunabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

çizikk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı

mfatihbodur

yarıldım lan :D hahahahahhahaha :D hahahahahha :D

ablacım diyor gavat üstüne 31 çekmem için bir sebep ver diyor :D hahahahah

ahahahahahah :D

Yönetimle görüşüyordum bu fotoları paylaşabilrmiyim diye :D Ne fotolar vardı elimde.. Olay olur skandal olur diyor Tbt yönetimi :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 5166 Toplam Mesaj: 34