İngilizce Metin - Ne Demek İstemiş?
-
Tam olarak anlamadım ama iş mi kurmak istiyor ne mühendismiş her halde.Bana genel Mail:
Dear one
I am Engr.Ismael Abdullahi working with Tullow Oil companies plc here in Acajou South prospect approximately 24 km off the coast of Cote d' Ivoire West Africa.I'm writing to you,regarding a request of transfering a sum of ($10.5 million) into your company or private bank account.Kindly note; this transcation is a deal I and two of my co-workers in my office here want to make included you as the forth person hope you will be capable to handle it very well and confidencial?
We want to present you or your company as one of a foreign contractor who executed a project of installations and lying of oil pipes lines for our company worth this amount of ($10.5m) and has completed the project a year ago.
We shall prepare a document on your behalf here and secure
the payment approval of this amount in your favour then transfer this money into your bank account that you may provide to us.If you are interested to co-operate then get back to us fast so you will be advice how we can proceed immediately.
Waiting to hear from you fast
Reply via this my private email: (engr_ismaelabdullahi@yahoo.co.jp)
Best regards
Engr Ismael Abdullahi. -
hayvanat bahçesi açacakmış :)))
len bırak alayı dolandırıcı bunların banada geliyo öyle şeyler hep damın şirket sitesi bile var
-
hocam mıssırdaki deden abdurrahmandan 10.5 milyon dolar kalmş sana :D
-
hacı sizin şirketinizi yurtdışındaki bi firmaları olarak göstermek/kullanmak istiyomuş. eğer kabul edersen bunun için de senin hesabına onbuçuk milyon dolar atacakmış (yalan).
birader bu adam bence dolandırıcı, bana bunun gibi bi sürü mail geliyodu cevap bile yazma bana sorarsan ama sen bilirsin. eğer birinin senin hesabına tık diye 10.500.000,00$ atacağına inanmak istiyosan o başka tabi :D
-
tekyoldewrim bunu yazdı:
-----------------------------hacı sizin şirketinizi yurtdışındaki bi firmaları olarak göstermek/kullanmak istiyomuş. eğer kabul edersen bunun için de senin hesabına onbuçuk milyon dolar atacakmış (yalan).
birader bu adam bence dolandırıcı, bana bunun gibi bi sürü mail geliyodu cevap bile yazma bana sorarsan ama sen bilirsin. eğer birinin senin hesabına tık diye 10.500.000,00$ atacağına inanmak istiyosan o başka tabi :D
-----------------------------bi kere akıl var mantık var, o kadar parası olan birisi türkiyede şirket açıp istediği işi yapamaz mı :|
spam hocam işte bariz, sil gitsin.
@alper
ahahahaha :D bende ciddi ciddi bakıyorum maile hayvanat bahcesi mi açıyorlarmış diye :D
-
10 milyon döları var ve free mail servisi kullanıyor :\
Tövbe Allah'ım :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------10 milyon döları var ve free mail servisi kullanıyor :\
Tövbe Allah'ım :|
-----------------------------ügeçen Türkçe atmışlar siktir lan dedim bi tane daha bu sefer ingilizce ilginiz için teşekkürler diyor :D muhauhau
-
Benim, Engr olduğum sevgili olanı. Tullow yağ şirketleri plciyle burada Acajou'da çalışıyor olan Ismael Abdullahi güneyde, ağıl kıyısından yaklaşık olarak 24 kmi d'in Ivoiresi'ne araştırır, batı Afrika'dır.
Ben, sana yazıyorum, senin şirketin veya özel banka hesabına ($ 10.5 milyon)un bir toplamını transfer etmenin bir isteğini kabul ediyorum. İyilikle not et; Bu transcation, benim ve benim ofisimde benim işçi arkadaşlarımın ikisinin burada, ileri kişinin, senin, onu çok iyi tutmak için yetenekli olacak olduğunu umduğu gibi sen dahil yapmayı istediğimiz bir miktardır, ve confidencial?
Biz, yerleştirmelerin bir projesini uygulayan yabancı bir müteahhitin biri olarak sen veya senin şirketini sunmayı isteriz, ve yağ borularının yalan söylemesi, bizim şirketimiz için ($ 10.5m)'in bu miktarına değer çizer, ve bir yıl önce projeyi tamamladı.
Biz, burada senin şahsında bir dokümanı hazırlayacağız, ve senin iyiliğinde bu miktarın ödeme onayının sonra, senin, bize sağlayabildiğin senin banka hesabına bu parayı transfer ettiğini emniyete alabilirsin.
Eğer sen, ilgilenirsen, sonra işbirliği yapmak için, bize hızla döner, bundan dolayı sen, tavsiye bizim, hemen nasıl devam edebildiğimize olacaksın.
Benim özel epostamı bu yoluyla hızla cevaplamayı senden duymayı beklemek:
(Engr 'ismaelabdullahi @ insan azmanı. Şti. sulh yargıcı) en iyi saygılar, Engr Ismael Abdullahi'dir.buyur cevrilmis hali.
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------Benim, Engr olduğum sevgili olanı. Tullow yağ şirketleri plciyle burada Acajou'da çalışıyor olan Ismael Abdullahi güneyde, ağıl kıyısından yaklaşık olarak 24 kmi d'in Ivoiresi'ne araştırır, batı Afrika'dır.
Ben, sana yazıyorum, senin şirketin veya özel banka hesabına ($ 10.5 milyon)un bir toplamını transfer etmenin bir isteğini kabul ediyorum. İyilikle not et; Bu transcation, benim ve benim ofisimde benim işçi arkadaşlarımın ikisinin burada, ileri kişinin, senin, onu çok iyi tutmak için yetenekli olacak olduğunu umduğu gibi sen dahil yapmayı istediğimiz bir miktardır, ve confidencial?
Biz, yerleştirmelerin bir projesini uygulayan yabancı bir müteahhitin biri olarak sen veya senin şirketini sunmayı isteriz, ve yağ borularının yalan söylemesi, bizim şirketimiz için ($ 10.5m)'in bu miktarına değer çizer, ve bir yıl önce projeyi tamamladı.
Biz, burada senin şahsında bir dokümanı hazırlayacağız, ve senin iyiliğinde bu miktarın ödeme onayının sonra, senin, bize sağlayabildiğin senin banka hesabına bu parayı transfer ettiğini emniyete alabilirsin.
Eğer sen, ilgilenirsen, sonra işbirliği yapmak için, bize hızla döner, bundan dolayı sen, tavsiye bizim, hemen nasıl devam edebildiğimize olacaksın.
(Engr 'ismaelabdullahi @ insan azmanı. Şti. sulh yargıcı) en iyi saygılar, Engr Ismael Abdullahi'dir.buyur cevrilmis hali.
-----------------------------hemencevir.com da mı yaptın?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------Benim, Engr olduğum sevgili olanı. Tullow yağ şirketleri plciyle burada Acajou'da çalışıyor olan Ismael Abdullahi güneyde, ağıl kıyısından yaklaşık olarak 24 kmi d'in Ivoiresi'ne araştırır, batı Afrika'dır.
-----------------------------hemencevir.com da mı yaptın?
-----------------------------evet
-
gogıl tıransleyt dururken