İngilizce Metin - Ne Demek İstemiş?
-
Fake kızlardan maıl de gelıyor üye oldugum circassiancanada sitesi vardı oradan bulmus bende çerkezim diyor ama kız zenci ve afrikada birleşmiş milletin mülteci kampında kalıyormus.Uzaktan akrabayız fılan yazmıstı kopmustum 3 4 ay önce fılan geldı basıma bu olay.Sonra 3 5 maıl geldı arka arkaya Bu cam fılan actı hatun gayet te ev ortamındaydı nesye daha sonra paypay hesabımı göndereyım bana int için para gönder dedı bende daha sonra devam etmedim.İçimizdede var bu miilet olarak kızlara karsı tuhaf bı salak merak var kimse demesin hayır diye bu böyle arkdaşım.
edit:Konuyla alakası tam anlamıyla yok ama benzemekte olduğu için aktarmak istedim.
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------Benim, Engr olduğum sevgili olanı. Tullow yağ şirketleri plciyle burada Acajou'da çalışıyor olan Ismael Abdullahi güneyde, ağıl kıyısından yaklaşık olarak 24 kmi d'in Ivoiresi'ne araştırır, batı Afrika'dır.
Ben, sana yazıyorum, senin şirketin veya özel banka hesabına ($ 10.5 milyon)un bir toplamını transfer etmenin bir isteğini kabul ediyorum. İyilikle not et; Bu transcation, benim ve benim ofisimde benim işçi arkadaşlarımın ikisinin burada, ileri kişinin, senin, onu çok iyi tutmak için yetenekli olacak olduğunu umduğu gibi sen dahil yapmayı istediğimiz bir miktardır, ve confidencial?
Biz, yerleştirmelerin bir projesini uygulayan yabancı bir müteahhitin biri olarak sen veya senin şirketini sunmayı isteriz, ve yağ borularının yalan söylemesi, bizim şirketimiz için ($ 10.5m)'in bu miktarına değer çizer, ve bir yıl önce projeyi tamamladı.
Biz, burada senin şahsında bir dokümanı hazırlayacağız, ve senin iyiliğinde bu miktarın ödeme onayının sonra, senin, bize sağlayabildiğin senin banka hesabına bu parayı transfer ettiğini emniyete alabilirsin.
Eğer sen, ilgilenirsen, sonra işbirliği yapmak için, bize hızla döner, bundan dolayı sen, tavsiye bizim, hemen nasıl devam edebildiğimize olacaksın.
Benim özel epostamı bu yoluyla hızla cevaplamayı senden duymayı beklemek:
(Engr 'ismaelabdullahi @ insan azmanı. Şti. sulh yargıcı) en iyi saygılar, Engr Ismael Abdullahi'dir.buyur cevrilmis hali.
-----------------------------(bildiğin kızılderili Türkçesi:D o neyse artık)
-uk uk...
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------Benim, Engr olduğum sevgili olanı. Tullow yağ şirketleri plciyle burada Acajou'da çalışıyor olan Ismael Abdullahi güneyde, ağıl kıyısından yaklaşık olarak 24 kmi d'in Ivoiresi'ne araştırır, batı Afrika'dır.
Ben, sana yazıyorum, senin şirketin veya özel banka hesabına ($ 10.5 milyon)un bir toplamını transfer etmenin bir isteğini kabul ediyorum. İyilikle not et; Bu transcation, benim ve benim ofisimde benim işçi arkadaşlarımın ikisinin burada, ileri kişinin, senin, onu çok iyi tutmak için yetenekli olacak olduğunu umduğu gibi sen dahil yapmayı istediğimiz bir miktardır, ve confidencial?
Biz, yerleştirmelerin bir projesini uygulayan yabancı bir müteahhitin biri olarak sen veya senin şirketini sunmayı isteriz, ve yağ borularının yalan söylemesi, bizim şirketimiz için ($ 10.5m)'in bu miktarına değer çizer, ve bir yıl önce projeyi tamamladı.
Biz, burada senin şahsında bir dokümanı hazırlayacağız, ve senin iyiliğinde bu miktarın ödeme onayının sonra, senin, bize sağlayabildiğin senin banka hesabına bu parayı transfer ettiğini emniyete alabilirsin.
Eğer sen, ilgilenirsen, sonra işbirliği yapmak için, bize hızla döner, bundan dolayı sen, tavsiye bizim, hemen nasıl devam edebildiğimize olacaksın.
Benim özel epostamı bu yoluyla hızla cevaplamayı senden duymayı beklemek:
(Engr 'ismaelabdullahi @ insan azmanı. Şti. sulh yargıcı) en iyi saygılar, Engr Ismael Abdullahi'dir.buyur cevrilmis hali.
-----------------------------uğraştığına yazık aq
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Fake kızlardan maıl de gelıyor üye oldugum circassiancanada sitesi vardı oradan bulmus bende çerkezim diyor ama kız zenci ve afrikada birleşmiş milletin mülteci kampında kalıyormus.Uzaktan akrabayız fılan yazmıstı kopmustum 3 4 ay önce fılan geldı basıma bu olay.Sonra 3 5 maıl geldı arka arkaya Bu cam fılan actı hatun gayet te ev ortamındaydı nesye daha sonra paypay hesabımı göndereyım bana int için para gönder dedı bende daha sonra devam etmedim.İçimizdede var bu miilet olarak kızlara karsı tuhaf bı salak merak var kimse demesin hayır diye bu böyle arkdaşım.
edit:Konuyla alakası tam anlamıyla yok ama benzemekte olduğu için aktarmak istedim.
-----------------------------şu kızın emesenini pmlesene :D kandırayım para göndermekle
-
Banada biri sürekli faceten mesaj atıyor 2.000 TL vericem benimle birlikte ol diye.
Başlarda inanmadım sonra kadın 500 kntr numarası yolladı. Falan filan :D Organ mafyası olmasın :D
-
google daha iyi çevirdi.
Değerli bir
Ben Engr.Ismael Abdullahi Tullow Petrol şirketleri burada akaju Güney umudu Cote ve sahil d 'Ivoire Batı Afrika kapalı yaklaşık 24 km PLC ile çalışıyorum.
Seninle, şirket veya özel banka account.Kindly notu olarak ($ 10,5 milyon) bir miktar aktarma bir isteği ile ilgili yazıyorum, bu transcation bir anlaşma ve iki co-işçi ofisimde burada yapmak istiyorum dördüncü kişi olarak dahil çok iyi ve confidencial hallederim gibi umuyoruz?
Biz kişi tesislerinin bir proje yürütülen ve petrol boru hattı, şirketimiz için ($ 10,5) bu miktar değer yalancı ve bir yıl önce proje tamamlamıştır yabancı yüklenici olarak veya şirket sunmak istiyorum.
Biz sizin adınıza bir belge hazırlar ve güvenli
banka hesabınıza yana bu tutarın ödeme onayı bu para transferi verdiginiz Mayıs
Eğer birlikte ilgilenen-sonra bize hızlı böylece nasıl hemen devam edebilirsiniz tavsiye edilecektir elde çalışır.
Hızlı haber bekliyor
Cevap bu benim özel e-posta ile: (engr_ismaelabdullahi@yahoo.co.jp)
Saygılarımla
Engr İsmail Abdullahi.